reklama

Maj 2012

witam !!
Flaurka super ze Hubercik nie tesknil za mamusia

Pieszczoszka moj nie chce pic z kubka, zlosci sie ze nic nie leci jak przechyli wiec narazie go nie mecze. Super Lauruni w blekicie i tych innych kolorkach.

Zaneta wspolczuje akcji z Bartusiem

Fiore duzo zdrowka dla Ciebie

Duzo zdrowka dla chorych dzieciaczkow

Zaneta moja gwiazda tez stoi od tamtych swiat, czekalam az padnie zeby ja wyrzucic a ona jak zaczarowana ciagle ma liscie, nie kwitnie i napewno nie zakwitnie wiec i tak bede musiala kupic nowa na swieta ale ta mi szkoda wywalic

Czarnula wspolczuje atrakcji malzenskich, mam nadzieje ze sie dogadacie

Ktoras pytala o gryzienie podczas karmienia , Jasko jak narazie mnie nie ugryzl zebiskami ale jak jeszcze nie mial to potrafil dziaslami tak przygryzc i ciagnac ze piszczalam z bolu.
Dziewczyny co do piskow one nie sa mile dla ucha , one sa nie do zniesienia jest to tak okropny pisk ze masakra , wczesniej co mial taki etap z piszczeniem bylo to mile bo byly to delikatne piski.
Mlody w nocy co chwile kwekal , stekal, wiercil sie nic sie nie wyspalam , nie potrzebnie go wczoraj wychwalalam.

reklama
Witam :)
Dzieciaki położone ale słyszę,że nie śpią,Adaśko guga a Nataszka mu tam po chińsku coś opowiada ;-) U nas marudzenia ząbkowego końca nie widać do tego mam stereo bo córci 5 wychodzą (już od kilku tyg i jedna jest już cała a drugie połowa tylko)i też bardziej marudna więc muszę znajdowac w sobie morze cierpliwości. Ale daję radę.

czarnula bardzo Ci współczuję i przytulam. Tez uważam,ze przede wszystkim szczera rozmowa jest u Was nieunikniona. Mam nadzieje,że się dogadacie,że Twój mąż się zmieni a i Ty odnajdziesz w sobie nieco ciepła i czułości dla niego.

zanetaa właśnie listonosz mi doręczył "Ciemniejszą stronę Greya" :-) jak tylko skończę Klub Mefista-bo wczoraj zaczełam to się biorę za czytanie.

little nina: swietny pomysl z tym opakowaniem w skarpetki, alez sie obsmialam, musze sie zastanowic, czy da sie go zastosowac i u nas :-D:-D:-D Co do ubioru, to dzis przy szarowce i +6st: body, pajacyk, kombinezon (sredni, tj. takiej grubosci jak moja kurtka dzisiejsza ;-)), gondola odkryta, zadnych kocykow czy spiworkow, dziec cieply :-D

To jakim sposobem te nieszczesne gwiazdy betlejemskie sa takie tanie skoro kosztuja tylko zachodu :baffled:

wikasik - zapomnialabym, ja tez uwazam, ze najpierw laska powinna sie pojawic na bb. Na fb sa rozne prywatne fotki, namiary, prawdziwe nazwiska - nie powinno sie tego udostepniac obcym :-p

Kugela - no wypisz, wymaluj - cały tatuś:wściekła/y: potrafią być równie upierdliwi, a jak się razem na mnie uwezmą to szaleństwo, ale również oboje potrafią mnie rozczulić swoimi szczenięcymi oczkami i bejerką w stylu "jesteś ładna mamusiu", "myślisz, że jakbyś była brzydka to bym z tobą był?" :D

skoro mowa o Panie Miśku - wrócił z pracy i zobaczył , że mnie nosi, mówię co się dzieje, i że Nutka marudzi, bo śpiąca, a spać nie chce, on "co ty mówisz mamusiu, taka grzeczna jestem, uśmiecham się" i postanowił, że po obiedzie ją uśpi. zrobił nawet jeden obiadek Nutelce:szok: i ja się wzięłam za pranie, a on za usypianie. z pół godziny Nuta to się darła, to przestawała na minutę i z powrotem, ale twardo jej śpiewał i w końcu uśpił, ale jak wstaną to zaraz mu zagadam "co tatusiu, tak miło się mnie usypiało, taka grzeczna jestem, uśmiecham się".

Czarnulka - Misiek też z początku wyskakiwał parę razy z kolegami, strasznie mnie to złościło, bo oczywiście pili i wracał po nocy. moje wyjścia, wiadomo - z Bartim i w ciągu dnia, bez picia, na plac zabaw z koleżanką, która też z dzieckiem. tyle odbyliśmy awantur, że teraz jest spokój. myślę, że dużo dało zdanie "czuję się jakbyś się mnie wstydził, wychodzisz sam z kolegami, a mnie zostawiasz w domu jak brzydki mebel". musisz nazwać swoje uczucia, pokazać mu jak się czujesz, powiedz, że go kochasz, ale nie chcesz tak żyć i lepiej powtarzać, że chcesz zostać, żeby Ci pomógł, a nie straszyć odejściem, bo odpowiedź będzie prosta - "to idź". niektórzy faceci nie potrafią przyznać się do błędu, więc trzeba pogadać i dać mu czas do namysłu (dajmy na to noc), nie drążyć tylko poczekać aż zacznie zmieniać to i owo, jesli nie zmieni to nie trafiło do niego co mówiłaś.

L_nina - my nie wychodzimy na spacery chyba ze 2 tygodnie:wściekła/y: 2 razy byliśmy i tyle. Nutkę ubierałam w koszulkę z dł. rękawem, rajstopki, skarpetki, spodnie dresowe i kurtkę zimową. czapkę jesienną.

joasia - ja przeczytałam. jakoś mi szał przeszedł, ale nie będę Ci spamować:0) czekam, aż przeczytasz:)

Ostatnia edycja:
Little nina ja na taka pogode jak teraz ubieram małego w body na długi rękaw i rajstopki a na to kombinezon jesienny nie zimowy ;) plus czapeczka jesienna ;) ale jeszcze przykrywam bo moj dzieć przesypia cały spacerek wiec inaczej nie widze no i juz sie wozimy spacerówka wiec nie jest szczelnie zakryty jak w gondoli ;)

Dobry wieczór,

dziś wracamy do domu.

Little_nina - ja na spacer ubieram małego w body z długim rękawem, śpiochy a na to kombinezon, taki z polara i szalik - bo kurczę, wjazd pod szyję ma straszny w nim.

Czarnula - Słońce, mam nadzieję, że jednak wszystko się ułoży :( czasami pojawiają się kryzysy, które mijają - mam nadzieję, że i u Was minie. Ja też czasami wkurzam się, że M poświęca nam mało czasu - ale u niego to się wiąże z pracą - nie ma go, ale nie włóczy się z kumplami, tylko pracuje - nie potrafię mu o to zrobić awantury :( a to dlatego, że jeszcze nigdy nie zarzucił, że nic nie robię - a czasami w domu bywało różnie... Więc nawet jeśli on chce wyjść gdzieś do kogoś czasami - nigdy nie mówię nie... :(

I tyle pamiętam, aby odpisać... raz jeszcze dziękuję za ciepłe słowa pod adresem mojego męża :)

reklama
Byliśmy dziś z S na zakupach bo szukałam jeszcze tych puzzli gdzie indziej ale nie znalazłam i S kupił sobie maske:szok::-D Założył ją i tak jeździł autem ,na światłach ludzie patrzyli i się śmiali a inni przerażeni ehheheheheh
póżniej pojechał do macdonaldsa na driva hehehehe kupić loda :-):-D Ale wariat.A tu zdjęcie Seby w masce .

Załączniki

• 1353425574150.jpg
    1353425574150.jpg
    47,6 KB · Wyświetleń: 51

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry