reklama

Maj 2012

Pieszczoszka a o teraz będziesz robić u dentysty znów kanałowe ?? MI ostatnio robił kanałowe i bez znieczulenia i nic mnie nie bolało ładnie mi zęba dorobił bo sie w dodatku ułamał i jestem zadowolona zapłaciłam za kanałowe leczenie razem z leczeniem zęba z ropą (ok 8 wizyt) bo czyścił mi kanały bo nie mogłam antybiotyku bo karmiłam to zapłaciłam 250zł ile ty płaciłaś??

reklama
Czesc dziewczyny!!!
Nocka w miare dobra wiec nie bede narzekala, mlody tylko od 2 dni nie chce jesc kaszki wogole z mlekiem tez problem ale jak go pomecze to wypije(jak widzi ze mu wkladam butle do buzi to kreci glowa na nie i zamyka usta), nie wiem co sie z nim dzieje mam nadzieje ze mu szybko minie.
Olisiaa wstyd sie przyznac ale jak narazie slabo mi idzie moje postanowienie , wczoraj pocwiczylam na orbitreku ale juz teraz codziennie bede cwiczyla. Musze jeszcze tylko przylozyc sie do diety, najlepsze w tym jest to ze mam dietke od kolezanki ktorej siostra rowadzi aerobik i robi diety dziewczyna ktore u niej cwicza i skubane chudna ladnie , wiec musze sie bardziej zmobilizowac i bedzie super efekt. Musimy sie wspierac. Olisiaa a jak idzie Tobie??
Dziewczyny wiadomo cos o Saruni i Alim??
Kataszy tez dawno nie bylo , soro dziewczyn o swietach jeszcze chyba odoczywa.
U Azuli to chyba syn jeszcze jest bo mial przyjechac.
Milego dnia majoweczki i duzo zdrowka dla chorowitkow

Olisiaa na razie ni jak ..
Bo ja tabletki kupie dopiero w lutym :( bo niestety teraz na dentyste duzo pójdzie ...

dziś będe mieć kończonego jednego zeba i musze dac 100zł.
do kanałowego mam jeszcze jednego zęba ,na razie jest zatruty.

kasiula kanałowe nie boli jeśli nerwy sa całkiem już martwe...
Mój jeden nerw był praktycznie martwy i on jakoś specjalnie nie bolał ale za to drugo to już masakra!!!

ja miałam 2 kanały w zębie i coś w nim jeszcze było ale nie pamietam co hehe
zdjęcie plus odbudowa i kanałowe wyszło mnie coś około 500zł ;/
jeszcze płaciłam osobno zatrucie innego zęba i leczenie i w sumie w tamtym mies wydałam coś około 800zł na dentyste ..

u mnie dieta ok od wczoraj zaczełam stosowac, nawet smaczne mam te posiłki :) zaczełam tez cwiczyc a dzis zakwasy ogromne ale co tam trzeba je rozruszac :)
do tego kupiłam sobie balsam wyszczuplajaco modelujacy z eveline- dziewczyny go polecały, wzielam sobie taki rozgrzewajacy :) no i czekam az przyjdzie suplement diety asystor slim :)))

Witam się i ja. Nocka ok, teraz młoda ucina sobie drzemkę:-) U nas pada więc ze spacerku nici niestety:no:
Ja też się chcę wziąć za dietkę jakąś ale koncepcji brak:no: Dziewczyny a na jakich dietach jesteście? Może któraś mnie zainspiruje:-)
Buziaki dla kolejnych miesięczniaków:-)

justynamika podaj maila to ci wysle mam dwie diety sprawdzone :)
na tej ktorej jestem kuzyna zona schudła 20kg a ta druga ja kiedys ja stosowałam i zeszlo ponad 10kg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry