• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

reklama
Cześć dziewczyny.

Przepraszam że sie nie odzywałam ale jakos tak po tej historii ze zwolnieniem miałam nie powiem lekkiego dola i brak weny na pisanie. Musiałam sobie to wszystko poukladać i przemyśleć. A zresztą przed świętami czasu nie za wiele bi a to zakupy, a to sprzatanie. Dodatkowo jestem u rodzicòw, a tu z netem i kompem krucho więc dzisiaj krótko bo z telefonu :)

Aaa no i najważniejsze - Kubul zaczął chodzic więc nogi mam w D. Nie chce byc noszony na rekach, nie chce jeździć w wozku tylko sam albo za łapkę. No i najgorsze że nie ma w ogòle strachu przed puszczaniem sie. W sensie mimo że jeszcze chodzi niepewnie to bez lęku puszcza sie np mebli i niestety kpńczy się to licznymi upadkami.

Tak poza tym to chciałam Wam życzyc zdrówka przede wszystkim i uśmichu na twarzach Waszych i maluchów.

Więcej postatam się napisać jak ogarnę zaległości, a to pewnie po świętach.

299244_171792236307105_1628697629_n.jpg

Załączniki

• 299244_171792236307105_1628697629_n.jpg
    299244_171792236307105_1628697629_n.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 55
Dziewczyny Wesolych Spokojnych Swiat Wielkanocnych!!!!!!!

Czarnula tule mocno.
Fiore zdrowka dla V

U nas swieta nie zaczely sie milo zobaczymy jak sie skoncza.
Ja wczoraj wyladowalam u dentysty ze strasznym bolem ale po przeswietleniu po badaniu okazalo sie ze wszystkie zeby sa oki a mnie boli wiec dostalam antybiotyk i mase plynow do plukania niby jest lepiej ale za to corka wyladowala na er ze strasznym bolem brzucha od 1 w nocy maz z nia siedzi a ja czekam na jakiekolwiek wiadomosci.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry