reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

reklama
Cześć dziewczyny.

Przepraszam że sie nie odzywałam ale jakos tak po tej historii ze zwolnieniem miałam nie powiem lekkiego dola i brak weny na pisanie. Musiałam sobie to wszystko poukladać i przemyśleć. A zresztą przed świętami czasu nie za wiele bi a to zakupy, a to sprzatanie. Dodatkowo jestem u rodzicòw, a tu z netem i kompem krucho więc dzisiaj krótko bo z telefonu :)

Aaa no i najważniejsze - Kubul zaczął chodzic więc nogi mam w D. Nie chce byc noszony na rekach, nie chce jeździć w wozku tylko sam albo za łapkę. No i najgorsze że nie ma w ogòle strachu przed puszczaniem sie. W sensie mimo że jeszcze chodzi niepewnie to bez lęku puszcza sie np mebli i niestety kpńczy się to licznymi upadkami.

Tak poza tym to chciałam Wam życzyc zdrówka przede wszystkim i uśmichu na twarzach Waszych i maluchów.

Więcej postatam się napisać jak ogarnę zaległości, a to pewnie po świętach.

299244_171792236307105_1628697629_n.jpg

Załączniki

• 299244_171792236307105_1628697629_n.jpg
    299244_171792236307105_1628697629_n.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 37
Dziewczyny Wesolych Spokojnych Swiat Wielkanocnych!!!!!!!

Czarnula tule mocno.
Fiore zdrowka dla V

U nas swieta nie zaczely sie milo zobaczymy jak sie skoncza.
Ja wczoraj wyladowalam u dentysty ze strasznym bolem ale po przeswietleniu po badaniu okazalo sie ze wszystkie zeby sa oki a mnie boli wiec dostalam antybiotyk i mase plynow do plukania niby jest lepiej ale za to corka wyladowala na er ze strasznym bolem brzucha od 1 w nocy maz z nia siedzi a ja czekam na jakiekolwiek wiadomosci.

reklama
Do góry