• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

reklama
Dałam lali na noc czopek Vib. i do 3 w nocy było wszystko ok .. tz spała spokojnie i obudziła się raz na mleko. Ale po 3 to zaczęło się... krzyk,rzucanie się w łóżeczku...więc znowu jestem mega nie wyspana i cała obolała .

Dziś widzę fajna pogoda się robi puki co już 7 na plusie więc pewnie pójdę na spacer z Lalą .Mnie od rana straszliwe zgaga pali:eek: nie wiem po czym za bardzo ...

Sądząc po wpisach wszystkie chyba szykujecie chatynki na święta ,a może ozdób choinkowych szukacie??? u nas wygląda za oknem na Boże Narodzenie :szok::crazy::wściekła/y:.Ja jednak gotuję jaja w łupinkach cebuli jutro chatę ogarnę i ugotuję żurek oraz upieke jakieś ciasto to by było na tyle:tak:

U nas slonko swieci snieg juz stopnial tylko bardzo zimno ale spacerek jakis sie zaliczy.
porzadki juz zrobione tylko jutro ciasto musze upiec i salatke zrobic i nic wiecej nie szykuje bo bedziemy sami.

Sylwia Lala woli porzadki w swoim stylu:)
Jaskowi ida zabki i biedy meczy sie znow z katarkiem.

Pieszczoszka- to może być od zębów.

Ja dzisiaj wcześniej w domu. Kierownik puścił nas 3 godzinki wcześniej więc mam czas na ogarnięcie chałupy. Pokój już zrobiony. Łazienka w większości też. Zaraz lecę ogarnąć kuchnię i o 15 po Młodą do żłoba. Nie odbierałam jej wcześniej coby na spokojnie posprzątać.

Po świętach zamierzam poinformować w pracy, że z końcem kwietnia odchodzę w związku z czym muszę się zastanowić jak tu sensownie urlop wykorzystać bo to aż 9 dni się nazbierało a muszę jakieś pożegnanie w pracy wyprawić. No ale to po świętach pomyślę.

Odkąd odstawiliśmy witaminę D noce znowu są piękne. Dzisiaj pobudka na mleko o 4:30 i do 6 spanie więc jest nieźle. Ula zaczęła troszkę z pchaczem chodzić ale zanim dojdzie do wprawy to jeszcze chwila ;-)

No nic- wracam do sprzątania.

reklama
Pieszczoszka być może od zębów wtedy te kupiszony sa jakieś takie jadowite.Pościerałam te kurze pomyłam podłogi.Podła ryba nie chce się odmrozić więc o szklance mleka i jednej kawie poszczę jak się patrzy od rana.No mam na dzis koniec roboty bo Amelka się wyspała.Katasza słuszna racja,że odbierzesz ją później przy czepliwym dziecku to już niewiele się da:no::-(:crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry