• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

Witajcie,
u mnie za oknem zima, mam dość, dość, dość. Kiedy będzie wiosna, kiedy zazielenią się drzewa, kiedy zrzucimy te wstrętne płaszcze i kozaki! Wwrrrrrrrrrr.
My na święta idziemy do teściów i na chwilę do mojej siostry, więc ja nie szykuję nic. Mieszkanie posprzątane bo sprzątałam, jak mieli przyjść ludzie oglądać mieszkanie, więc jedynie co muszę zrobić to kuchnię ogarnąć, bo tam wieczny rozgardiasz. Dobrze że to z 3 m kw. :)
Wieczorem zrobię pisanki i jutro pojedziemy do Kościoła, a po południu jedziemy już do teściów, nie bardzo mi się chce zostawać tam na noc, ale R. uparł się że na 6.30 do Kościoła chce iść w niedzielę. Zobaczymy.
Ninka nadal wisi mi na nodze i żyć nie daje, chwili się sama nie pobawi, masakra.
Zapisałam ją dziś do rehabilitantki ze względu na to jej ciąganie się.
Przy okazji - As dzięki!

Azula, współczuję z tym co, też to przechodziłam.

U nas Ninka jakoś bardzo nie bałagani, nie otwiera sama szafek ani szuflad, czasami tylko wygrzebie ziemię z kwiatów.

reklama
Azula ida mu 2 gorne dwojki i dolna lewa 3.
Annte ciesz sie ze nie otwiera szafek i szuflad bo moj nonstop otwiera szuflady i szafki juz nie raz palce mial przyciete i nic go to nie naluczylo.
Sylwia przy zabkowaniu pupa moze byc odparzona.

Pasq Lel.jpg buona pasqua majoweczki !!!

Załączniki

• Pasq Lel.jpg
    Pasq Lel.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 52
Witajcie Majoweczki,
pisze post pod postem,co by oddzielne byly ;-)
Bylam wczoraj caly dzien na e.r. zrobili mi mase badana i cos mam rozkurcze serca.Po Wielkanocy zapisuje sie do kardiologa,na podlaczenie 24h holtera.Na razie mam duzo odpoczywac,spac i sie nie stresowac - buahahahahahahaha :-D:-D:-D Postaram sie,na ile moge.Aha no i oczywiscie mam mega anemie,z ktora musze powalczyc teraz.
Z dobrych wiadomosci.Leo przespal noc do 4:30,papu 3 min i spanie do prawie 8.Ulga wielka.Ostatnio juz nie chce pic mleka :szok: i tylko wode popija,i je wszystko co geste,twarde.Tu mnie zaskoczyl:sorry2:Ale apetyt ma za dwoje.Poza tym moj maz jutro nie pracuje,wiec w Swieta bede go miala w domu,w poniedzialek jednak jest w pracy,ale co tam.Wazne ze bedzie jutro z nami w domu i nic wiecej nie potrzeba.
No i zrobilam markera nowotworu,brak u mnie jakigokolwiek oznaku nowotworu(przynajmniej z badan krwi)!!! :-)
Z gorszych wiadomosci.V ma bardzo zle wyniki morfologii.Anemia az do ciarek.Zelazo i zelazopotrzebne praktycznie przy zerze :-( Max w srode ide z nia do pediatry,pewnie teraz skonczy sie na zastrzykach z zelazem.Cokolwiek by nie bylo,ale martwi mnie fakt ze ona je to co nam zalecono,bierze zelazo,wiec nie wiem czemu nie przyswaja.Zobaczymy.No i kolejna sprawa.Mieszkanie.Wczoraj pojawil sie kolejny problem,komunikacja z wlascicielem do "zmacenia nam krwi"-zachowanie prawdziwego ignoranta-,wiec max. za 1,5r sie przeprowadzamy.To tak z wyrzutem mowie,bo nie mam zamiaru placic zakale pieniedzy za jego mieszkanie.To tak,zeby nasze zycie bezstresowe bylo,eh!Na razie jednak musimy odpoczac troche i pozalatwiac nasze sprawy,no i nie ma sie co wyprowadzac po 1msc.Szlag mnie trafia,ale mysle trzezwo.
Ok,pomarudzilam,pochwalialm sie i uciekam.Odpoczywam,nic nie robie.Tylko V przykleje naszywki przedszkolne.
BUUUUUUUUUUUUUZIAKI i spedzcie dobrze Wielkanoc! :o*

wielkanoc7.jpg

Hej dziewczyny :)

Mały zasnął a ja mam chwilkę czasu dla siebie , zaraz idę coś ze sobą zrobić bo jeszcze w piżamie siedzę :-)
Dzisiaj tylko ostatnie przygotowania, pójdę ze święconką i popołudniu będziemy odpoczywać :-)
Jutro przyjeżdża brat z narzeczoną więc 1 święto spędzamy w Poznaniu a 2 święto spędzimy juz u M . :tak: Choć faktycznie nie czuję sie tych świąt bo pogoda do duszy itp to lubię tą rodziną atmosferę i jak jest taki gwar w domu więc nie mogę się doczekać :tak:

Buziaczki na te święta i nie obżerajcie się za dużo :-) aaaa zresztą :-) jedźcie ile zmieścicie :-Dja mam taki zamiar :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry