• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

reklama
Azula pamietaj ze dzieci nas odmladzaja a to najwazniejsze:).Ja tez juz stara jestem:) O tym jak jest ciezko w Polsce wiem doskonale i wspolczuje wszystkim.
Wiki przeslij troszke slonka dla nas.
Wspolczuje dziewczyny nocek u nas jest zle ale nie tak tragicznie jak u Was wiec nie bede marudzila.
Mlody broi wiec trzeba bardzo go pilnowac najlepsza zabawa w kuchni przy szafkach , musialam pozakladac blokady bo mam szklanki i nie chce zeby pobil a nie mam gdzie przelozyc.
Pedze do marudera bo juz mialczy.

Wiesz co Martynko ona chyba taka już bedzie ale pewno,że lepiej co jakis czas badanka porobić.Ucałuj Oliwcię:-D.Przyjechała moja mama i miauczała ,że spacer ,apacer ,a tam pruszy śnieg i jakos wcale nastroju na spacer nie mam ubrałam Amelkę i wysłałam babcię .Chodze co dzień ale po ostatnich kilku dniach obrzydła mi już ta zimowa aura do reszty ,a jeszcze wieczorem idę po mleko do babki i od razu chyba pójde do spowiedzi.Mama jutro jedzie do Adama niech z prawnukiem troche pobędzie:tak:Natalka po świetach ma przyjechać z Boryskiem to i ja wnuczusia zobaczę bo na święta Adam niestety nie dostał urlopu:-(

Azula też tak myślę kochana..mamy zrobic ZNOWU mofrlogie rozmaz ii...nowość tsh;/ Postanowilam sobie,że jeśli wyniki wyjdą poprawne to niczym się już nie przejmuję! Jest drobna i tyle:tak::tak:

Podczytalam blyskawicznie,
Anik. nie martw sie,cudowne dzieci sie zdarzaja.Moj Leo jest,a mialam juz nie miec dzieci,gwarantowane przez wiele badan,elakrzy etc..Wiec,nie martw sie :o* i &&&
Azula u nas juz prawie nie ma kobiet w IT ktore zachodza w ciaze przed 35r.z,a raczej tak kolo 40,jak sie wyszaleja i ustabilizuja:-p.Nie to co my Polki.A dziecko po 40,to tez slodycz-patrz na Amelcie i tak mysl :tak:
Aksmobulka zycze,zeby bylo wszystko jak nie idealne,to bardzo dobre.Mocne &&&!
A teraz o nas...
Leo mialm zarloczna noc,ale wstawal S.V przyszla spac do nas,nie mialam odwagi jej przeniesc do lozeczka,bo miala jakies brzydkie sny,wiec nic nam sie nie stalo,ze sie z nami przespala,miejsce jest.Za to ja,dzis sie zaczelam martwic.Serducho odstawia mi numery.Przeszkadza caly czas,w sensie pobolewa-ale zrzucam to na wine wysilkowa,to co mnie zaniepokoilo,ze zabilo mi raz tak bardzo mocno i w tym samym czasie zabolalo,ze az mi lzy pociekly,a ja sie wystrzaszylam.Wiec leze i odpoczywam,chociaz S w pracy na popoludnie,ale ani Leo ani V. mi nie przeszkadzaja i sie ladnie bawia na dywanie.Jednak mysle,ze wieczorem podjade do lekarza,ale nie chce jechac na e.r.,tylko do dyzurnego i zobaczymy co dalej.No chyba,ze sie do wieczora lepiej poczuje ;-)
Uciekam :o*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry