• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

A mnie się Laura w tych opaseczkach ,spineczkach bardzo podoba nie wiem Flaurka o co Ci chodzi te ozdóbki sa bardzo dziecięce ,a Laura to mała ładna i dziwuszka przecież .Gdyby Sylwia ja stroiła "na dorosło" to bym też nie była za tym ale to sa naprawdę w sumie zabaweczki nie biżuteria.Pieszczoszka Lala ma faktycznie już fajne włoski:-)

reklama
Azula - no i super. Mi tez sie w sumie to podoba, bo ja dorosla jestem i sama sie czasem ubieram, ale ja widze mojego mlodego, ktoremu nawet skarpetki na stpach przeszkadzaja, stad wewnetrzne przeswiadczenie, ze dzieci tego nie lubia. Choc z drugiej strony - chlopiec to nie dziewczynka, nie wiem, ktory facet wciskalby sie w gorset, chodzil nq 12 cm szpilkach, depilowal sie woskiem - tylko dla urody...

A nie, wiem - mam nawet kilku znajomych facetow, ktorzy tak robia;)))

Wszystko ubrane do zdjęć :) bo dostałam dziś przesyłkę.
Opaska wbrew pozorom jest mega wygodna ta gumeczka jest nie uciskowa i ta opaska jest jedyna jaką Laurunia nie ściąga z głowy.
a takie wystrojenie to wiadomo nie na codzień raczej na jakieś specjalne okazje... np roczek :)
w domciu jedyna bizuterie jaka nosi to kolczyki :)
Flaurka jej te włosy teraz tak mega szybko zaczęły rosnąć ... chyba razem z tym zebem hehehe
azula nie narzekaj na kraj :D bo niektórzy tego nie lubią :-p ( a tak na marginesie ja tez narzekam ... )

No bo Hubert to mały maczo;-)po co mu spineczki:-D.Ja akurat typ chłopczycy bo mojej mamie za bardzo na strojeniu nas nie zależało lubie portki na tyłku brak kolczyków ,wisiorków itp(nie jestem choinką:eek:) ale jak jest ładna pogoda np lato to czasem i ja lubie ładną kieckę ,a Amelkę mam zamiar stroić niech wie,że fajnie być kobietką :-Dwidze ,że lubi ładne rzeczy i uśmiecha się do swojego odbicia w lustrze jak jest ładnie ubrana:tak:

Dopóki mojemu smykowi nie podcięłam grzywki też spinałam ją spineczką :)) początkowo się buntował, potem mu przeszło. A ja przez kilka dni miałam namiastkę córuni :-D:-p

Anik, a myslalam, że to to tylko ja okrutna dla syna jestem - mial rozowy spiworek a teraz chodzi w rozowych rajstopkach - sa mega wygodne i szkoda mi ich nie uzywac;))))

Flaurka, nawet kupiłam taki komplet spineczek do włosków, na każdy dzień miał inną :-p:-p i doopa, grzywa skrócona spinek mogę używać ja :-p W różowych śpiochach też chodził - niedawno wyrósł, ale za to ma dwie bluzki - jedna zielona, w kwiatki, druga beżowa - z rozszerzanymi rękawami. Śmiga po domu a co :-p

reklama
a się różu czepiacie:-p ja Olisowi kupiłam chłopięcą bluzeczkę na lato w mega różowym kolorze:-p:-p i ba nie do chodzenia po domu tylko na spacerki!:-p
pieszczoszka bardzo ładne te ozdóbki:tak::-) jak bym miała dziewczynę to w spineczkach też by na pewno śmigala;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry