anik.
Mama Krzysia :)
No jeszcze dzisiaj mąkę ziemniaczaną spróbuję, jemu się pachwinka mocno odparzyła tym razem. Jest trochę poprawy po Avenie, bo ten krem ma w składzie siarczan miedzi oraz siarczan cynku, no i wodę termalną także. No nic, czekamy, z wietrzeniem azulko to tak łatwo już ;-) bo na miejscu ten mój bąk to nie usiedzi ;-)
Wczoraj pojadł ogórków małosolnych i w nocy brzuch go bolał...
na szczęście szybko przeszedł - puścił parę bąków i był spokój, więc luz. Chyba za dużo na pierwszy raz - wcześniej nie chciał, a wczoraj mi z rąk wyciągał normalnie 
Wczoraj pojadł ogórków małosolnych i w nocy brzuch go bolał...
na szczęście szybko przeszedł - puścił parę bąków i był spokój, więc luz. Chyba za dużo na pierwszy raz - wcześniej nie chciał, a wczoraj mi z rąk wyciągał normalnie 

.Przy Amelce też na poczatku ciąży bardzo mi smakowały pomidory ale jadłowstrętu nie miałam potem zasmakowałam w swoiskich kiełbaskach i boczkach i do połowy ciąży miałam +9kg:-(no i jeszcze tak 2-3 kg mam do spuszczenia by mieć wage sprzed ciaży ale już sie nie przejmuję bo od maja zeszłego roku do teraz z rozmiaru 42 spadłam do 38 takie typowe 38 ale wiadomo rózne firmy maja różna rozmiarówke i czasem włażę w 40 ,a czasem w 36.Oby Ci apetyt przyszedł bo musisz i byc w ciąży i zajmować sie Ulką