anik.
Mama Krzysia :)
Mój jeszcze śpi, co prawda obudził go tel. stacjonarny ale jeszcze się ululał. I cóż, z czystym sumieniem mogę się pochwalić, że Krzysiu zasypia w łóżeczku :-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miłego wieczorku

)Słoneczko świeci więc pójdę na zakupy ze spacerkiem oczywiście do biedronki.Otwarli niedaleko lidla może kiedyś sie tam udam na razie brak mi kasy i weny.Dusia mój M też chce zmienić prace i też to wsio poryte jeszcze jak go tam przyjmą musze kase zdobyć na kurs na wózki widłowe ale to zakład z tych jeszcze państwowych zarobki nie za duże ale jest socjal jak np wczasy pod gruszą .Mam nadzieję ,że się uda i będzie tam długo pracował na razie umowa na 9 miesięcy ale w sumie gdzie teraz coś pewnego????Dusia && za pracę męża