dolofka spokojnie&&&&&&&&&&&&&&
ok juz się ogarniam;-)
Czy to możliwe zeby w 9tc pokazał sie brzuszek ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dolofka spokojnie&&&&&&&&&&&&&&
Cześć Dziewczynki
Ja mam dziś teoretycznie wolny dzień, jadę tylko na wywiadówkę. Nie ukrywam, że wolałabym siedzieć w domu i odpoczywać, ale z drugiej strony skoro dobrze się czuję i nic mi zbytnio nie dolega, czemu mam iść na L4. Oczywiście jeśli lekarz tak zadecyduje to nawet nie mrugnę okiem, ale jak na razie, ze względu na umowę na czas określony i niewiadomą co do jej przedłużenia to wolę pracować i pokazać się górze z jak najlepszej strony. Poza tym pracuje tylko 3 dni w tygodniu, prowadzę też własną firmę.
U mnie brzuszek już widać, i nijak nie da się już go ukryć, co prawda rano jest zawsze mniejszy ale tylko przez chwilę, bo po śniadaniu powiększa się:-). Nie mam problemów z jedzeniem, na co mam ochotę to jem. Dziś np. świeży chlebek z masełkiem, żółtym serem i pomidorkiem. Na obiad pieczarkowa, ale już mnie tak do niej nie ciągnie:-)
No nic, trzeba się szykować do pracy i spotkanie z rodzicami :-)
Postaram się później zajrzeć.
Pozdrowienia i miłego popołudnia !!!![]()
Kochana koniecznie daj znac po wizycie co i jak u dzidzisuse nie powinnaś jeść pasty, nie wiem czy wiesz ale ona jest szkodliwa.
as czyli jestes na L4 ?
ojoooojjj za 4,5 h wizyta u gina![]()
Masakra jakas! chyba zaraz sie ........ok juz się ogarniam;-)
Tak możłiwe .ok juz się ogarniam;-)

Ja jem wszystko i w każdych ilościach ,bo jak nie jem to mnie muli.Ja jak się nażrem za bardzo to i bez ciąży mi wyskakiwałale teraz na jedzenie nie mogę patrzeć ;/ zjadlam rano dwie kanapki i nadal je czuje w gardle ;( więc chudne tylko brzuch zostaje