Stokrotka812
Fanka BB :)
A na takim zwolnieniu L4 musi być wpisany powód? Czy po prostu zwalniam i już?
Mam nadzieję, że w ciąży wzrok się nie pogarsza
Mam nadzieję, że w ciąży wzrok się nie pogarsza

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Mnie ostatnio to się nawet poprawił :-) Od kilku lat miałam -1,75 na oba oczka. Poszłam zaraz na początku poprzedniej ciąży do okulisty bo myślałam,ze mam jakaś infekcję-noszę tylko soczewki i mnie strasznie wtedy oczy piekły,robiły się suche i czerwone. Okulista wtedy mi powiedział,że to normalne w ciąży,że oczy są bardziej suche i abym częściej okulary nosiła lub nawilżała oko w soczewce tzw sztucznymi łzami. Wtedy też mi zbadał wzrok i było -1,75. Po porodzie chciałam sobie wyrobić nowe okulary bo rzadko wtedy nosiłam soczewki a stare oprawki były w ogóle niewyjściowe. Okazało się,że mam -1,25. 2 razy mi lekarz sprawdzał. No i z takimi paramatrami okulary mi wyrobili. Od tego czasu też kupuję takie soczewki i widzę dobrze. Dziwne ale ja nie narzekam :-)Mam nadzieję, że w ciąży wzrok się nie pogarsza![]()
i tak przez tydzien bujałam się z ropniem w gardle przez 8h pracy, przy czym musze wspomniec, ze moja praca na nawijaniu polega
więc mozecie sobie wyobrazic ekhm... Jednym słowem dno. Oczywiscie nie obyło się bez antybiotyku, po którym, zeby było ciekawiej, zastrajkował mi żołądek, wiec procz notorycznych mdłości doszły całodobowe wymioty... Nawet nie wchodze na wage..
Na szczęscie powoli do siebie dochodzę ufff
, termin porodu przesunął mi się na 27 kwietnia hmm....
).
a schodzi to uczulenie?