reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

reklama
clue a no widzisz jak to jest z dzieciakami hehe mój wczoraj uderzył chłopca i połamał na nim zabawke, 2 razy w miesiacu dostaje wiadomosc ze kogos uderzyl, w tym miesiacu juz limit mu się skonczyl a to dopiero poczatek miesiaca. przedostatnio uderzyl 3 chlopcow w jeden dzien. jak jestem z nim sama to sie dobrze zachowuje ale jak wyjde z nim w ludzi to poprostu diabeł sie robi, nie potrafie nad nim zapanowac w ludziach, zabawki wszystkie wyciaga - robi sajgon z czyjegos domu, od czasu do czasu walnie kogos niby niechcacy ale wiesz jak to jest. teraz w niedziele mialam z nim isc na urodziny do jego kolegi ale postanowilam ze nie idziemy - bo bede wkolko slyszec Xav to zrobil Xav tak sie zachowuje itd wiec po co mi to, wczoraj dalam mu kare na bajki i slodycze i byla rozmowa. czasami mi sie wydaje ze potrzebuje dobrego klapsa w tyłek zeby cos zrozumial.

Carmella- moja znajoma miała taką wysypkę i okazało się, że to nic poważnego, ale lepiej odwiedzić lekarza, żebyś była spokojna.

a mnie wyrosły włosy na brzuchu:szok:, ogólnie jakoś tak szybciej zarastam i nogi muszę golić codziennie teraz, a kiedyś raz w tygodniu wystarczyło... Czy któraś z Was też ma większe owłosienie?

widziałyście, że już lipiec 2012 ma swój wątek? ależ mamy już piękny staż z naszymi fasolkami:-)

ja jeszcze na dodatek mam strasznie przesuszoną skórę, smaruję codziennie kremem twarz 2 razy dziennie i wsiąka od razu, a ciało oliwką dla niemowląt, a mimo to łuszczy się tragicznie:no:. Czytałam gdzieś, że skóra w ciąży jest gładka i delikatna, a moja jest sucha jak pustynia. zastanawiam się nad właściwymi kosmetykami do pielęgnacji, ale balsamy, które zwykle używałam jakoś mi teraz śmierdzą niemiłosiernie, podobnie jak ten dla mam z rossmana, który oglądałam...

Carmella- moja znajoma miała taką wysypkę i okazało się, że to nic poważnego, ale lepiej odwiedzić lekarza, żebyś była spokojna.

a mnie wyrosły włosy na brzuchu:szok:, ogólnie jakoś tak szybciej zarastam i nogi muszę golić codziennie teraz, a kiedyś raz w tygodniu wystarczyło... Czy któraś z Was też ma większe owłosienie?

widziałyście, że już lipiec 2012 ma swój wątek? ależ mamy już piękny staż z naszymi fasolkami:-)
O rany ale fajnie :-) Z jednej strony strasznie mi się ciągnie a z drugiej to jak patrze że to juz 16tc to nie wiem kiedy to zlecialo:baffled: <masło/maślane:-D>
JA mam taki meszek na brzuszku,takie delikatne wloski:baffled: no a depilacje mogla by być co 2 dni :szok: Bratowa moja znow prawie wcale nie miala wlosow:tak: aż pozazdrościć:zawstydzona/y:
Carmella a jutro będzie u Was czynne?

reklama
Do góry