reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2012

reklama
witam sie dopiero teraz. Nadrobiłam troche zaleglosci na bb
Pogoda u nas wspaniała tak wiec od samego rana bylismy na spacerku pozniej u rodzicow i znow spacer. Przed chwila wrocilysmy do domku. Ola spi juz 3h chyba czas ja troche przebudzic bo na wieczor mi nie usnie.
Pisałayscie ze wasze dzieciaczki nie chca lezec w wozku. Moja ostatnio tez sie trzesie jak widzi gondole, wiec postanowilam lekko podniesc oparcie do gory i jest o niebo lepiej bo teraz wszystko widzi. Wyprobujcie moze i wam to pomoze.
Pieszczoszka wszystkiego naj dla Laurki i oczywiscie &&&& za jutrzejszy dzien, mam nadzieje ze jutro sie nacieszycie soba i tak jak zanetaa pisze wzniecicie pozar :-D
Fiore dla Leo tez buziaczki cmok
justynamika sto lat, sto lat oraz spełanienia marzeń
Paulinka 88 wypoczywajcie i korzystajcie tych cudownych chwil nad morzem
karolki moja tak od 1.5 mies ulewa, i tez takim serkiem. Nie wiem co jest daje jej mniej mleka ale to nic nie zmienia. 20 idziemy na szczepienie to dopytam
Jezeli o ktorejs z was zapomnialam to przepraszam i &&&&&& za reszte

hihihih - pieszczoszka:D

tak mi się wydaje, że któraś coś takiego wypróbowała - chciałam się dowiedzieć, czy łatwo to zrobić żółtodziobowi..,

Pieszczoszka - kiedyś Ci obiecałam, więc proszę. wklejam tu, bo na zamkniętym obok tych ślicznych bobasków nie mogłam wkleić takiego potwora:D
asset (1).jpgasset.jpg

Ostatnia edycja:
prosze:zawstydzona/y::-(

pomyśleć ,że przed ciążą nie miałam wogole rozstępów a brzuszek był ladny i gładki.. a teraz?! aż sie płakać chce

Załączniki

• SAM_9152.jpg
    SAM_9152.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 73
Ostatnia edycja:
reklama
Hej :)

Justynamika - 100 lat kochana!!! Szczęścia i spełnienia marzeń!!!

Pieszczoszka - cmok dla Laury :)) no i &&&&& za pomyślne rozwiązanie sprawy

Karolki - mój też ulewa :baffled: ja się już nawet martwiłam o to, ale on się naje, wierzga, ulewa, uśmiecha i... wierzga dalej. Wczoraj pomiędzy karmieniami ulał 3 razy, w tym 2 razy mlekiem (juz przetrawionym) i raz herbatką :)

Flaurka - jak to mówią, małe dzieci - mały kłopot. Później zaczną się dyskoteki, późne powroty i z utęsknieniem wspomnimy kupki i ulewania haha :p

I już popisałam - Krzys na kolanach :p

Do góry