reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2012

Witajcie i bardzo wszystkim dziękuje za życzenia:-) Jesteście kochane:-)
U nas nocka tradycyjnie minęła, Julia obudziła się po 7 i teraz znowu drzemie. Pogoda do bani nic się nie chce i zanosi się na deszcz:-( No cóż uroki jesieni:-(
She współczuje dalszego skoku oby już szybko minął:-)
Pieszczoszka, Kilokek, Zanetta mój brzuch też woła o pomstę do nieba, nigdy nie byłam szczupła a teraz to już wogóle masakra:-(
Mysio współczuje zatoru oby szybko minął:-)
Pieszczoszka mocne kciuki za dzisiejszą rozprawę, bądź dobrej myśli, musi być dobrze:-) a jedziesz na rozprawę?
Suzi współczuje tego koszmaru który przeszłaś, ale najważniejsze że już w domku i oby było już tylko lepiej:-)
Jak kogoś pominęłam to przepraszam:-) Miłego i spokojnego dnia dla wszystkich, zdrówka dla chorowitków i spokojnych maluchów:-)

reklama
No to większy stres pewnie jest bo nie wiesz co się dzieje:-( A rozprawa jest zamknięta? Pomyśl że już niedługo coś pewnie będziesz wiedzieć:-) Mocne kciuki od 9 tak dobrze pamiętam?

Pieszczotka trzym się :*** &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Wstałam i wybywam na uczelnię. Chyba czas odebrać dyplom :p poza tym Seba ma dziś tam pokazy i jade mu pomóc :)
Gabrychu rzyga na potęgę moim mlekiem więc chyba muszę z bastować z przystawianiem go :( a mój laktator przestał totalnie ciągnąć. Szkoda mi kasy na kolejny.

Dołączę do Was później :*****

bryy
ja na nogach od 7 mała wstała z sucha pielucha wiec złapałam siuski i siup na badanie ( doktorka stwierdziła ze nic sie nie dzieje ze suche te pieluchy poprostu mala przetrzymuje i tyle )zjadła cyce dwa i poszła aaaaaa:)) och nie czuje ze rymuje hehe
Wróciłam do Was!! Mam neta, w końcu, po tylu miesiącach, mam nadzieję że nadal mnie pamiętacie!
pamietamy:)) hej
Ja dzisiaj znowu wybywam na cały dzień więc pewnie wieczorem dopiero tu zajrzę. Życzę wszystkim spokojnego dzionka.
miłego wypoczynku:))

dzien dobry! my juz na nogach od 6.30 a ja ekstremalnie niewyspana. pewnie caly dzien minie mi na drzemaniu z Malym :)
udanego dania Wam wszystkim zycze!
zycze dłuuugich drzemek zebys sie wyspała

trzymam kciuki i daj znac co i jak a własnie jak ty sie dowiesz??? adwokat cie poinformuje???

no wypiłam kawusie i chyba sie za cos wezme ale mi sie niechceeee moze któras chetna mi posprzatac w domu??? gwarantuje nocleg i wyzywienie :))

little nina witaj :)

u mnie noc nawet dobra:) Laura spała do 6:00 z przerwą jedną na mleko.
U mnie od rana ulewa i burza .. kurcze ciągle myśle o tej rozprawie nie wiem czemu mam złe przeczucie....aż sama jestem zła na siebie za takie myślenie...[/QUOTE]

Suzi - z tym mdleniem i nieświdomością to nerwy - wiem coś o tym.
bardzo się cieszę, że jesteście w domu i sytuacja opanowana - jakie szczęście ma Ali, że ma taką mamę!
oby już zawsze było dobrze, bo limit nieszczęść wyczerpany!

Flaurka - siły, cierpliwości i odpoczynku!

dziś czuję się odrobinkę lepiej - nie boli gardło, ale kaszel dalej męczy, już ja wiem jak to się skończy, już tracę głos - tylko coś tam popiskuje.
dzieciaki też pokasłują:/ a to najgorsze, gdybym mogła - chorowałabym za nich oboje. wszystko co mogę im podać - podaję.
Barti nie poszedł do przedszkola, ale ja muszę zasuwać zapłacić, bo już się upominają - a termin do końca września podobno! pierniczę, nie będę się denerwowała.. pozanoszę wszystko i będę miała spokój na kilka dni..
Bartek chodzi na 4h a płacimy za 6, bo "zmieniły się przepisy i nie można zmienić deklaracji":wściekła/y:będzie chodził na 6 jak się przyzwyczai (przychodzi przed 9 żeby ominąć snidanie, a wychodzi o 13 żeby nie płakać, że inne dzieci idą, a on zostaje) choć wolałabym żeby chodził 5h - bezpłatnie (obowiązuje to poza zerówką?)
wczoraj Misiek w nerwach stwierdził, że jak dalej będą lecieć w kulki to skończy się chodzenie do przedszkola (obowiązek dopiero za rok).

w nocy śniło mi się ze 3 razy w różnych wersjach, że mówię teściowej o pójściu Hani do żłobka, przeżywam, bo dla nich przedszkole Bartka to niszczenie dzieciństwa. nie żebym się przejmowała ich zdaniem, ale awantura jest nieunikniona..

reklama
hej a u nas nawet nocka w miarę przespana ...ale muszę też kawę wypić bo nic mi się nie chce:)
Suzi masakra co przezyłaś aż mnie ciarki i łzy w oczach stanęły coś strasznego .... ale najważniejsze że to już za Tobą odpoczywajcie teraz dużo by nabrać sił...
Pieszczoszka daj znać co i jak po rozprawie ale na pewno będzie dobrze i Seba już będzie z Wami :)
Mysio współczuje zatoru a spróbuj odciągnąć ręcznie i kapustę też polecam mi pomogła
Flaurka u nas też 3 dzień marudzenia jak ja to wytrzymam:-Dkiedy się skończy:szok:
Nie pamiętam co jeszcze komu napisać .. bo zapomiałam z poprzednich doczytanych stron pzepraszam:-(pozdrowionka i buziole dla Was majówki

Do góry