reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2012

A jak się umówiłas z adwokatem? Jak on tam jest to może do niego smsa napisz, bo ja nie podejrzewam, żeby S mógł zaraz po rozprawie dzwonić, chyba go tam jeszcze czymś zajmą zanim go puszczą. Pewnie jest juz po, tylko nie ma jak sie odezwać.

reklama
Pieszczoszka - roznie moze byc, bo czesto rozprawy zaczynaja sie z opoznieniem (jak sie poprzednie przeciagna) albo jest juz po ale czekaja na ogloszenie wyroku (ktore trwa, bo musi byc pisemne) Ja tez bym zadzwonila do adwokata - przynajmniej byloby wiadomo, czy material dowody byl pelen i jednoznaczny, czy wszycy, ktorzy powinni byli obecni - bo jesli tak, to wyrok powinien byc szybko :tak:

Flaurka - obczaj jakiegos sukulenta. Ja mam tak samo. Wszystko co nie ma grubych lisci u mnie zasycha "z gapiostwa" :-p

Dzieki dziewczyny, naprawde jestescie kochane:*

Caly czas mam koszmary, myslalam ze to dlatego ze jestesmy w szpitalu ale dzis znow tragiczna noc...wciaz sni mi sie jego sina buzia...:-( Potem wisze 2 godziny nad łóżeczkiem i tak w kółko:confused2:

Pieszczoszka &&&&&&&&
Justyna spoznione zyczenia:*
Litlenina witaj, jasne ze pamietamy;-)

Dla pozostałych moc buZiakow:*

Flaurka, kugela krzycze na Was:wściekła/y:kwiatki trzeba miec:wściekła/y::-DJa mam chyba 25:szok:
Flaurka polecam Ci takiego http://upload.wikimedia.org/wikiped...olia_1.jpg/245px-Zamioculcas_zamiifolia_1.jpg
Podlewasz raz na 2 tyg a ja czasem i rzadziej - ale u mnie nie schna bo juz sie przyzwyczaiły:-D tylko tego musisz postawic na podlodze a kolumne wyrzucic, co zlym rozwiazaniem nie bedzie bo mlody sobie za 2-3 mce nic na glowe nie zwali:tak:

wróć - 27 zle policzylam, bylo 28 ale maz mi jednego ususzył jak mnie nie było kilka dni.

Ostatnia edycja:
Właśnie dzwonił prawnik.Rozprawa dopiero zakończyła się o 11:00.
Sędzia zakończył sprawe tego jednego chłopaka co był też w to wmieszany i stawiał się wczesniej na rozprawach,a sprawe Sebastiana przekazał innemu sędziemu...
Jutro jest posiedzenie co z Sebastianem. O godzinie 10:00.
Więc dalej nic nie wiem:-(
Jutro prawnik będzie wnosił o uchylenie aresztu i wstawianie się na kolejne rozprawy bo niby mogą być jeszcze 2,ale wstawianie się już z wolności.Ma nadzieje,że sąd uchyli to i przystanie na taką propozycje.Ale wszystkiego dowiem się jutro.Więc dalej proszę o mocne kciuki..

oj, Karolki, ja mam okolo 10 kwiatkow, z czego jeden polzywy, bo ma cienkie liscie :-p Ale pewnie i tak czesci sie trzeba pozbyc wlasnie ze wzgledu na dziecko - juz pies wywraca regularnie donice (duzy badyl stoi na podlodze) a robi to niechcacy a co dopiero ciekawski brzdac :-D Poza tym przy kwiatkach trzeba tez patrzec na to aby nie byly trujace :tak:

O jejku, znow wrzask. Czemu moje dziecko oduczylo sie zasypiac?????? :no::no::no:

Pieszczoszka kurcze jedno mnie dziwi teraz...skoro ten kolega sie stawiał na rozprawach, wiedział ze Sebastiana nie ma a tez go to dotyczy nie mogł do niego zadzwonic???chyba mieli jakis kontakt skoro razem pracowali?
Kugela no ja o p[rzypadku takim od znajomej slyszalam ze dzieciak pociagnal za listek i łuuups donica spadla obok niego na szczescie a malec zdziwiony co sie stało nakryty tylko gałazkami.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry