reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2012

reklama
Pieszczoszka - na bol glowy to chyba najlepsze wlasnie swieze powietrze - zabieraj Laure i smigaj na dwor, no juz! :-)

My wlasnie wrocilismy, nie bylo nas prawie 3 godzinki, teraz glod az sciska ale fajnie bylo. Kupilismy troche ciuszkow na niepogode :-) i... dekoracje bozonarodzeniowa :szok: Juz od zeszlego roku na taka polowalam, wiec dlugo sie nie zastanawialam ;-)

kurcze kugela chciała bym.. ale jak stoje to kręci mi sie strasznie w głowie i takie pulsowanie czuje.. chyba to wina tych tabletek anty. co biore... jak tak dalej będzie albo zmienie albo odstawie..

Annte - Ty juz w pracy??

Flaurka, o ile to pracą można nazwać, w weekendy uczę w szkole dla dorosłych na umowę zlecenie. Pojawiła się też możliwość pracy na zlecenie w tygodniu, ale to na razie w fazie projektu.

Annte - mój też ma takie suche, czerwone plamki, jemu w fałdkach się zrobiły. Cetaphilem tego nie próbowałam smarować, ale dostałam ostatnio od teściowej próbkę maści - jutro wrzucę jej nazwę (nie chcę teraz buszować, bo mąż Krzysia dosypia - tak jak Ninka budzi się z płaczem), tylko proszę, przypomnij się ;))

A który Cetaphil masz? Dermoprotektor czy ten - Cetaphil dla dzieci - Cetaphil.pl ?
(btw - Cetaphil Emulsja jest genialna do demakijażu - już tylko jej używam ;))

Anik, Cetaphil drmoprotektor, nie wiedziałam, że jest typowy dla dzieci, a pani w aptece wiedziała jeszcze mniej :baffled:
Przypominam się o nazwę maści :-D

wpadam tylko na chwilkę dać znać że dziś znalazłam pierwszy ząbek u Olisia:-):-):-) dolną jedynkę:-D:-D:-D wkraczamy w kolejny etap:-) zmykamy na spacer bo pogoda piękna, później doczytam.

Gratuluję ząbka!!! My czekamy!

Dziś mamy gości, więc może późną porą się odezwę.
Pozdrowienia!

Witajcie :))

Annte - moja teściowa jest dermatologiem, więc trochę obyta w tych tematach jestem. Dla Małego miałam od niej Dermoprotektor - jego skóra go ładnie tolerowała, teraz smarujemy się Allerco (też b. dobry), w kolejce "czeka" Emolium :) Ta maść to Maść konopna kojąco - regenerująca CutisHelp DEFEKT. Jest na odparzenia, my się nią smarujemy (łagodzi podrażnienia, ma działanie antyseptyczne, koi, regeneruje, zmniejsza świąd, natłuszcza, nawilża, zabezpiecza).

ale pustki w weekendy:tak:
pieszczoszka no takie bóle to mogą być od anty moja siostra tak miała po ostatnich tabletkach. Zmieniła na inne i bóle minęły jak ręką odjął.

A co do ząbków to później zajrzałam tak dokładnie i mamy już tą jedną dolną jedynkę a lada chwila przebije się kolejna obok :tak: masakra dopiero co na porodówkach byłyśmy a maluchy lada chwila będą nas kąsać kielonkami:-D

anik a tą maść kupuje się normalnie bez recepty?

reklama
ale pusto dzis... My bylismy w sumie ok. 5 godzin dzis na dworzu. Sliczna jesien dzis u nas byla :-)

Pieszczoszka, a Ty poszlas na ten spacer?

Do góry