reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

Witajcie u nas problemów ciąg dalszy, ja nadal przeziębiona i w dodatku pęka mi głowa a najgorsze że Julia chyba podłapała chorobę ode mnie bo coś dziś kicha i ma katarek jutro na 14 pediatra mam nadzieję że to nic poważnego nie będzie.
Mocne kciuki za wszystkie potrzebujące, miłego wieczorku:-)

reklama
Hej :)

No to już oficjalnie jestem bezrobotna :p ciekawe jakie wyszukane prace znajdą mi w najbliższym czasie :p

Po 16 wróciliśmy do domu. Mały zasnął po drodze i do tej pory śpi... Uszykowałam mu jedzonko i czekam. Oczywiście noc była pod znakiem pobudki co 2,5h i gryzienia mnie w cycka.

buziam ;***

jeju jak tu pusto dzisiaj ...my caly dzien za domem bylismy i myslalam ze bede miala co poczytac a tu taki psikus;-) Bylismy w odwiedzinach u mojej kolezanki ktora ma 8 m córeczke .kurde tylko 2 m róznicy a moj to prawie jak ona wyglada :p taki duzy jest :p ale ona fajniutka :) siedzi juz pieknie i raczkuje na całego :-) mój tez sie chcial popisac swoja "umiejetnoscia siadania" jak ja widzail i tam w ogole nie chcial lezec.... pisk na całego.....ale mu nie wychodzilo i chwile posiedzial i za kilka sekund sie obalał ;) a teraz pieknie lezy i sie bawi:sorry:

hej My też jacyś chorowici się robimy ale mam nadzieję że szybko przejdzie ...Ja tam mogę chorować ale żeby mały się nie męczył dzis kicha ciągle i ma troszkę katar i oczy czerwone dobrze że przełożyłam tą szczepionkę.. Zmykam coś zjeść :)

rzeczywiscie tu dzisiaj spokoj :) przynajmniej nie bylo problemu z doczytabiem :) u nas nic ciekawego. tzn Maly troche marudzil wczoraj i nie chcial spac w dzien ale dzis juz bylo duzo lepiej a ja w czasie jego drzemek ogarnialam domek. teraz juz spi a ja ide piec muffiny bo jutro mam gosci :) wczoraj Maly budzil sie w nocy tylko o 2 i o 5 na karmianie a wstal o 7. po tym jak budzil sie po 5 razy, to dla mnie super sa takie nocki. oby dzisiejsza byla taka sama albo i lepsza :)

zdrowka chorowitkom!

Wspolczuje wam szczegolnie chorujacych maluszkow :( U nas dzieki Bogu obywa sie bez chorob. Ja bylam raz przez tydzien konkretnie przeziebiona, a Robert nie mial ani razu kataru czy temperatury, on nawet kolki nie mial!

Grzeczne dziewczyny- ja dzień w pracy a wy nie prowadzicie produkcji masowej więc i doczytać łatwiej.

U nas skoku ciąg dalszy, cycki jeszcze nie załapały, Młoda kiepsko śpi po nocach. Ale jutro pierwszy dzień w żłobku- miał być w poniedziałek ale ponieważ sytuacja rodzinna się pogorszyła znacznie to odpuściłam. Za to jutro o 9 idziemy razem. Posiedzę tam z Ulą trochę, poprzyglądam się, poznam opiekunki.

No nic chyba pełznę pod prysznic i niedługo spać. Ciężki dzień za mną a jutrzejszy zapowiada się jeszcze gorzej.

Witam się i ja wieczornie :)
Dużo nie popisałycie więc udało mi się przeczytać wszystko :)
Dużo zdrówka dla chorowitków życze.
Ja teraz chciałam Młodego przez sen nakarmić coby niebawem nie musieć wstawać ale zero współpracy z jego strony. Zacisnął mocno usta i śpi. Więc nie położe się spac zaraz jak miałam w planie tylko poczekam aż się zbudzi,nakramię i dopiero pójdę spać.

reklama
Witajcie,
ja po pierwszym dniu w pracy, było sympatycznie, a mała była grzeczna i fisiowała z babcią. Przyjechałam nawet ją nakarmić. I wiecie co było najlepsze, że jak mnie zobaczyła to wyciągnęła do mnie rączki. Serce topnieje.
A teraz leży od godziny w łózeczku i gada nie wiadomo z kim lub z czym. Usnęła o 20 i obudziła się o 21, walnęła kupala i nie chce spać. Śmiesznie wychodzi jej "dziadzia", "meme"i inne. Po prostu ubaw po pachy i kocham ją nad życie.
Jutro jadę zawieżć siostrę do szpitala, może po prawie roku zdiagnozują co jej jest i zaczną leczyć. ech ta polska służba zdrowia.
Wczoraj udało mi się nawet wyjść z koleżanką na piwo wieczorem, kiedy Ninia już spała. Było fajnie, tylko cały czas gadałyśmy o dzieciach bo ona ma też majową córeczkę.
Piekładm dziś szarlotkę i tak mi pachnie, ale to dla R. do pracy bo jutro ma imieniny, jutro upiekę drugą i sama zjem pół blachy. Obiecuję.
Co do picia to ja podaję jej herbatkę koperkową łagodną z hippa i daję łyżeczkę na 100ml, a nie półtorej wg producenta.

Dziewczyny (*)(*) mam pytanie, czy Wy mrozicie pokarm???

Aaa, dla chorowitek &&&&&&&&&&&

Do góry