kasiula222
Fanka BB :)
Paulinka chyba siostra czuje jakąś zazdrość o coś do Ciebie , bo czemu tak się zachowuje mając swoje dziecko ...?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

a teraz zamierzam ogarnąć chatę bo cały dzień dziś w rozjazdach.
Już dawno nie miałam tyle do czytania.
. Współczuję mamom cięższych Maluszków ;-) Poza tym jesteśmy na etapie fascynacji swoim odbiciem w lustrze
. Muszę siedzieć z nią przed lustrem, a ona skacze jak sprężynka i się cieszy do siebie.
(Mysiochomis ;-)) tzn. pobudki na mleczko były w nocy, Mała wstała o 7, tata się nią zajął, a ja spałam dalej. Przyniósł ja z powrotem o 9.30 i.... spałyśmy dalej :-).A jakie bzdurne sny miałam 
.
Używamy pampersów premium care - dla mnie są rewelacyjne, nigdy nie przeciekły, kiedyś kupiłam zielone, ale ciągle były przesikane - nie wiem o co chodziło? Spróbuję jeszcze raz jak przejdziemy na rozmiar 4. Czasem używamy dady - tez są dobre - ale jedyny minus - strasznie czuć siusiu (w sensie zapach) co mnie bardzo denerwuje. W rezultacie często przebieram dadę po jednym siusiu, więc 2 razy więcej schodzi pieluszek niż pampersów - więc nie ma żadnej oszczędności.