reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

Pieszczoszka gratuluję udanej imprezki.Ja tez w podpowiedzi co na prezent dałam rowerek (ciekawe czy dostanie:-D)Jak tak fajnie dzieć się tym zabawia to bym chciała coby dostała to ustrojstwo;-):-)

reklama
Witajcie!
Nasze urodziny tez udane,choc polowa osob sie nie pojawila z powodu panujacej grypy zoladkowej :baffled:
My tez niestety mamy malo zdjec,bo mi sie zawiesila karta w aparacie i myslalam,ze wychodza zdjecia a tu dusz,ale dolacze pare w galerii.
Dzis rano zaprowadzilam V do przedszkola i przekonalam sie jak ciezkie jest podejscie do samego wejscia 150m od kosciola praktycznie w pionie.W polowie drogi zlapala mnie kolka i prawie ze klelam przed kosciolem wlasnie.Corcia oczywiscie wbiegla,przywitala sie z przyjaciolmi i nawet "czesc" mi nie powiedziala :sorry2: Za chwile dzwonie i sie spytam,czy moge ja dzis odebrac po 16,to pojedzie S po nia,bo jest na rano w pracy.Mnie sie nogi uginaja na mysl,ze musze zrobic jeszcze raz ta sama droge :baffled: mlody trze oczka,ide go polozyc :o*

p.s. juz spi :happy2: a wlasnie Leo dostal skromne prezenty,w sensie 3 zestawy ubran(markowych! i tu zonk,bo jak dla mnie ubrania markowe nie maja znaczenia,a raczej dla malucha sa bez sensu i palnelam ta glupote wczoraj,zanim preznty otworzylismy:zawstydzona/y:)biedronke muzykalno-zabawowa,samochod z dzwiekami(od nas,dzis ma dojsc),a w PL jak pojedziemy na wakacje czekaja go kolejne prezenty.Wiecej mu nie potrzeba,wszystko ma ;-)

Ostatnia edycja:
Super, że urodzinki się udały. Ja co do roczku Oli to jeszcze koncepcji nie mam, bo nas jest dużo ( dziadkowie, rodzeństo nasze, chrzestni i robi się 30 osób z dziećmi). Chrzciny byłu w lokalu ale teraz kasy brak. W domu to min na 2 raty będę musiała robić:(
My wczoraj byliśmy w Poznaniu na 18 tce. Oleńka miała okazję wypróbować swój nowy/stary (bo po Mateuszu) fotelik samochodowy ale mała w samochodzie szybko się nudzi i ani myśli spać. Na Mateusza zawsze jazda autem działała usypiająco, po raz kolejny widzę, że są zupełnie inni.
Miłego dzionka:)

Fiore, Pieszczoszka - super że urodzinki się udały!
Ja dziś oglądałam zaproszenia na roczek, ale jakoś nic specjalnego nie ma.
My chcemy kupić Nini pchacza wózek na roczek, tak żeby był przydatny i później kiedy mała będzie już sama chodziła.
i-fisher-price-wozek-dla-lalki-pchacz-z-pozytywka-m9523.jpg
Wiem, ze od chrzestnej dostanie kolczyki a od babci (teściowej) sukienkę, chociaż uważam, że dziecko bardziej by się cieszyło z zabawek, ale takie pamiątki tez muszą być. Moi rodzice pewnie dadzą kasę, bo oni nie mają zielonego pojęcia co się dzieciom kupuje. No i też imprezę robimy na dwie tury bo się wszyscy nie pomieścimy, a u moich rodziców raczej nie zrobimy grilla, bo zanim oni to swoje ranczo po zimie doprowadzą do ładu to będzie wrzesień, a teraz to nawet trawnika nie ma. Szkoda moich nerwów.

R. zaczął trzytygodniowy urlop i już zdążyliśmy się pokłócić. Nie wiem jak ja wytrzymam te trzy tygodnie. Oj coś nerwowo ostatnio.

Dusia, może kup małej jakąś zabawkę zawieszkę do auta. Nasza lubi jeździć i nie ma czasu na nudę, bo długich tras nie pokonujemy z nią autem, ale teraz muszę brać jej jakąś zabawkę do auta no i do wózka, bo jak jest już uwolniona ze śpiwora to nudzi jej się i nie ma co z rączkami robić i muszę pamiętać o zapince do smoczka, bo Ninka wyrzuca wszystko z wózka jak jej sie nie podoba.

Wiosna, wiosna, jak cudownie zdjąć wstrętną i znudzoną do obrzydzenia kurtkę zimową i kozaki, jak cudownie nie wkładać dziecia w śpiwór, tylko sama kurteczka, buciki i hopsa do wózka. A jeszcze lepiej będzie jak nie trzeba będzie dzieciowi kurtki i czapki. W końcu!

Azula, życzonka dla wnusia na 10 miesięcy!

Dziewczyny, kupujecie zaproszenia dla gości na roczek?

Załączniki

• i-fisher-price-wozek-dla-lalki-pchacz-z-pozytywka-m9523.jpg
    i-fisher-price-wozek-dla-lalki-pchacz-z-pozytywka-m9523.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
Annte my mamy ten wózek ,pchacz lal mięciutka i grzechota ,a mała lubi teraz już chodzi sama ale lubi pojechać i włączyć tego misia bo gra melodyjki no dziś Borys 10 miesięcy jutro Amelka 11 ,a za miesiąc roczek:szok:,a gąsienica -córuś zamiast w księżniczkę zamienia się w prosiaka im brudniej tym lepiej;-)dziś jadła piasek i próbowała suchych liści:-DZakupiłyśmy już narzędzia do piachu wiaderko z akcesoriami za całe 5 zł:-Dbyle pogoda chciała być to będziemy brudziły ubranka:happy2:Fiore też gratki za udany roczek mam nadzieje ,że wszystkie roczki będa SUPER:cool2:

Hej. Gratuluje udanych imprez, my ostatecznie robimy w domu impreze. Weekend minal na porzadkach i przycinaniu galezi. Ciesze sie, ze zaczela sie wiosna i spacery :)
Azula buziaczki dla Boryska.

Witam się i tutaj :-)

My dzisiaj cały dzień spędziliśmy po za domem u mojej znajomej która ma ponad roczną córeczkę;-) Mały się wybawił , trochę podszczypywał i podgryzał koleżankę -podrywacz już mi rośnie :-D i jak wyszły dzieci ze klubu maluchu na plac (bo koleżanka prowadzi) to mały był w siódmym niebie , śmiał się i biegał za nimi :-) no szał ciał normalnie :-) mały się wybawił , ja się wygadałam więc dzień uważam za udany :tak: oby więcej takich dni :-) i takiej pogody :-) jestem padnięta nie powiem ale takie zmęczenie to ja lubię :tak:

Annte ja nie kupuję zaproszeń bo my w domu robimy tylko dla najbliższych więc u nas to bezsensu :-)

Azula dla wnusia :*

Buziaki :****

Bo według mnie to przeciez ni wesele by zaproszenia posyłać ale jak kto uważa .U nas z zasadzie tylko rodzina więc nie widzę powodu wszyscy wiedzą,że zostali zaproszeni u nas impreza 19 (niedziela) z mszą w intencji dziecka,rodziców i chrzestnych

reklama
Witajcie u nas nic ciekawego się nie wydarzyło, więc nie mam o czym pisać:-)My na razie planów na roczek też nie mamy. Zaprosimy najbliższą rodzinę też wyjdzie około 12 osób i też mam problem gdzie ich pomieścić:-) Dla znajomych najbliższych zrobimy też małą imprezkę ale w innym terminie:-) My zaproszeń nie dajemy:-)
Miłego wieczorku dla wszystkich:-)

Do góry