pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ja 1 raz słysze o takiej wróżbie o co w tym chodzi????
magdax witaj
magdax witaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już sama nie wiem czy zrobic mu jakieś badanie, no bo ile można, nawet jak zaczynał chodzic do przedszkola to tyle nie chorował co teraz. Mam nadzieję, że Olka nie załapie od niego. My roczek będziemy wyprawiać dopiero chyba w połowie czerwca, zła jestem że w sumie miesiąc po ale mój brat ksiądz zabiera moich rodziców na pielgrzymkę do Francji w czasie kiedy chciałam robić roczek. No trudno, za to zrobię razem z 7 urodzinkami Mateuszka ( ma 22 czerwca więc nie będę robić 2 imprez pod rząd)
ale była chwila zawahania pomiędzy książką (czym mnie ucieszyła
) a różańcem (czym wywołała u mnie palpitacje serca ;-) ),na który moja babcia się uparła aby był jako wybór. Ale w końcu sięgnęła po banknot
Ponieważ rodzice imprezowi to położyliśmy jej też kieliszek (ku oburzeniu i niezadowoleniu mojej cioci dewotki
U nas zęby też w natarciu kolejne, ale nocki przesypiamy całe... we 3 w łóżku
no ale wolę tak, niż nie spać i się z nim użerać, potem się będę martwić jakby co
pogoda piękna, więc zwykle jesteśmy na spacerze 2 razy - po pierwszej drzemce, a potem jak Maciek wraca z pracy. Młody jest zafascynowany huśtawkami na placu zabaw - po prostu nie da się z niej ściągnąć 
może się nawet godzinę huśtać...