Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) a tak na powaznie to każdy sadzi według siebie i prosze się pierdułkami nie przejmować:-)rozumiem ,ze cipło i dzieci nam dorastają ale zagladaijcie(żanetka i pliss nie duś Hani kablem;-):-)
no sie zsikałam formalnie)A gdzie dr Asia i inne prosze o info o katull tez dawno nie było i innych też ,a że staram to nicki mi się chrzanią i nie chcac przekręcić nic nie piszę.Suse ale Sarusia ślicznie wygląda z tym torcikiem jedyneczkowym.&& za pomyślny przebieg sprawy w sadzie
bo nigdy tak nie miała...zawsze lubiła spacerować
mam nadzieję że jej to przejdzie bo idzie zwariować nosząc w jednym ręku dziecko a w drugim pchając wózek
W czwartek idziemy do lekarza! Mamy omówić wyniki na niedoczynność tarczycy.W głębi serca mam wieeelką nadzieję,że się nie potwierdzą!Przy okazji proszę o kciuki.
ogólne to korzystamy z pogody i spacerujemy po kilka godzin dziennie;-) Dzisiaj miałam wychodne
więc nie było mnie w domu 5 h :-) Musiałam jechać pozałatwiać sprawy i przy okazji poszłam na zakupy , trochę małemu ciuszków kupiłam i sobie nawet coś........ w końcu
nooo to tyle :-)
jutro idę zamówić torta ;-) a resztę zakupów zrobimy w weekend jak M. przyjedzie ;-) i będziemy odliczać dni do imprezki ;-)
było to ostatni raz ...obiecuję poprawę

Natalka dzięki za śliczne foty na galeryjce(Aksmobulka Tobie też
).Fiore zdrówka
She no dzięki za odwiedzinki
.Ja właśnie Amelindę uśpiłam wypiła dziś 250ml
i usneła przytulając grającego konika FP:-)My dzis po mszy jutro 3 rocznica od kiedy nie ma na tym świecie naszego Zbysia:-(PS annte zapomniałam pochwalić mała pływaczkę SUPER