reklama

Maj 2013 :):)

No czasem tak bywa, że światło dzienne odkrywa tajemnice.
Może da się doczyścić i nie będzie tak źle.
Sembo wysłać ci?

A moje wieczorne plany wzięły w łeb. No nic. Może chociaż fryzjera zaliczę.

No i nie wiem co wy wszystkie z tymi tartami jabłkowymi. Teraz i ja będę musiała zrobić:dry:

reklama
Maz skonczyl prace.Zaczynamy wiec weekend :-D

Jest ciemno dzisiaj caly dzien jakby byla 17:00.Sama nie wiem czy swiatla palic czy jak kret siedziec....

Sembo ja kupuje na ebayu bez przerwy.Tez nie zawsze sie "udawalo" ale generalnie wychodze na plus.Jak kupilam obiektyw i po pierwszych 3 razach moj aparat przestal go widziec :dry: to puscilam dalej.Ale lasce napisalam w czym rzecz i zeby sprawdzila czy jej dziala.Cale szczescie wszystko pasowalo a ja jeszcze,niechcacy,na tym zarobilam...Wiec moze nie taki diabel straszny? :-) Bedzie dobrze!

Maz skonczyl prace.Zaczynamy wiec weekend :-D

Jest ciemno dzisiaj caly dzien jakby byla 17:00.Sama nie wiem czy swiatla palic czy jak kret siedziec....

Sembo ja kupuje na ebayu bez przerwy.Tez nie zawsze sie "udawalo" ale generalnie wychodze na plus.Jak kupilam obiektyw i po pierwszych 3 razach moj aparat przestal go widziec :dry: to puscilam dalej.Ale lasce napisalam w czym rzecz i zeby sprawdzila czy jej dziala.Cale szczescie wszystko pasowalo a ja jeszcze,niechcacy,na tym zarobilam...Wiec moze nie taki diabel straszny? :-) Bedzie dobrze!

a u mnie dzis caly dzien sloneczko, zaraz ubieram malego i idziemy choc na chwilke sie przewietrzyc :)

oj sembo nie denerwuj się tak bardzo. czasem tak bywa ,że tracimy więcej.
ja też zostałam oszukana przy wyjeździe nad morze do sopotu w zeszłe wakacje ,wpaciłam 500 zł zaliczki , jechałam z przyjaciółką i 3 naszych 3 letnich dzieci i pierwszy raz do apartamentu bo zawsze to hotel. no i jak już dojechałysmy to się okazało ,że takie osiedle to instnieje ,ale nikt nie odbiera już od nas telefonu i apratamentu też nie było. dobrze ,że mój wujek mieszka nad morzem (jest marynarzem) bo pewnie tego samego dnia wracałabym do wawy.
a policja po kilku miesiąca umożyła śledzctwo za znikomą szkodliwość czynu i dupa. a takich ludzi oszukanych to było mnóstwo.!

My do dziś czekamy na telefon zakupiony na allegro, to tak w ramach pocieszenia sembo.
A i jeszcze jedna rada jak już nic się nie da zrobić to wyrzuć to albo oddaj za darmo byleby nie patrzeć i pieprz to szkoda kobieto nerwów

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry