reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Nia taki jest plan, wyczyscic i pogonic dalej ale obawiam sie ze to potrwa a polki co mam taka graciarnie w domu ze az szok, chcialam miec ładnie a tu masz ci babo placek :(

kaja, M. po to pojechał wieczorem i przywiozł do domu, dopiero wtedy to zobaczyłam (on po ciemku za pewne nic nie zauważył) a 35 mil to około 43 km a nie 350 ...

szwedzka mila to 10,68 km..., kuz..a ale jestem niedouczona:-D

poza tym...faceci inaczej widza niz my, jakos mniej szczegolowo..rzeczywiscie

Sembo, mam nadzieję, że jakoś sobie poradzisz z tym nietrafionym zakupem i za chwilkę będziesz się z tego śmiała :)

Dziewczyny, co domowego na suchy kaszel? Od rana mnie dusi i boję się, że przyplącze mi się z tego jakieś zapalenie oskrzeli :baffled:

Ostatnia edycja:
dziewczyny wymyśliłam. wersalkę rozłoże, wpakuje do sypialni przykryje materacem i zrobie z niej łóżko po prostu a nasze wielkie king size wystawiłam na ebayu. Łóżko się sprzeda, kasa się zwróci za wersalke, będzie miejsce na łóżeczko dla Lary a jak juz kupie jakieś łasne małe łóżko to sofe wypiernicze wpis... i będzie spokój ;) ta-dam sembo uratowała dzień ;)
Przywieźliźmy łóżeczko dla małej, normalnie szok że kobieta oddawała za darmo, jest jak nowe, jakieś mini ryski tylko, a do tego materac też jak nowy i jeszcze mi mówi że oddała do czyszczenia zanim przyjechałam :))) jestem strasznie zadowolona!!

Nia taki jest plan, wyczyscic i pogonic dalej ale obawiam sie ze to potrwa a polki co mam taka graciarnie w domu ze az szok, chcialam miec ładnie a tu masz ci babo placek :(

kaja, M. po to pojechał wieczorem i przywiozł do domu, dopiero wtedy to zobaczyłam (on po ciemku za pewne nic nie zauważył) a 35 mil to około 43 km a nie 350 ...
no i bomba:-D ale zdolna dziewczynka:-D

reklama
jak faceta nauczyć kupować masło prawdziwe??? za każdym razem tłumacze,czytaj ile tłuszczu,musi mieć 82%!!! na kartce zapisuje,ciągle to samo "co?znowu złe?oj ja nie mam czasu szukać" wrr..."a co takie jest złe"...ehh...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry