reklama

Maj 2013 :):)

moja znajoma kiedyś spacerowała z dwoma bokserami nad wisłą wieczorem i były spuszczone i jakieś typy ją zaczepiły i zaczęły szarpać i wtedy zza krzaków wyskoczyły Nelson i Nikita i do tyłków im się dobrały.wyobrażacie jakie mieli miny.? do przyjazdu policji z nich nie zeszły :laugh2:

reklama
Dzień doberek Mamusie,

dzisiaj pogoda ładniejsza, przynajmniej u mnie. Dobre wieści z rana, mamy nowego dzieciaczka. To która następna ?

Ja sobie wymarzyłam 1 maja.... ale oprócz skurczy nieregularnych, które mam od 28 tygodnia to nic nie zapowiada porodu. :-(

Fra, tak sama robiłam zresztą zawsze sama robię bo przez moje skrzywienie zawodowe nie dalabym nikomu innemu tknąć moich stóp. Sama sobie zrobię najlepiej:tak::-)

Kamila profesjonalna kosmetyczka nic sobie nie pomyśli tylko zobaczy co tam masz i ewentualnie skieruje na badania mykologiczne z paznokcia. Zresztą tak jak noirel pisała to nie wygląda na grzyba skoro jest fioletowe. Grzybki na płytce rczej mają zabarwienia od białawego po brązowo-zielony. Zrób sobie to badanie bo dosyć długo się czeka na wyniki a jeżeli nawet coś wyjdzie to trzeba leczyć i się nie wstydzić.
Ja zawsze powtarzam swoim pacjentom, że nie jest wstydem mieć grzybicę....wstydem jest jej nie leczyć;-):tak:

No dobra powiedziałam co wiedziałam:-D

moja znajoma kiedyś spacerowała z dwoma bokserami nad wisłą wieczorem i były spuszczone i jakieś typy ją zaczepiły i zaczęły szarpać i wtedy zza krzaków wyskoczyły Nelson i Nikita i do tyłków im się dobrały.wyobrażacie jakie mieli miny.? do przyjazdu policji z nich nie zeszły :laugh2:
Ja na wieczornym spacerku kiedyś, spotkałam zboczeńca. Machał sobie przede mną, na mój widok fujarką. Pomimo, że psa miałam mało agresywnego, ale na komendę "bierz go" szczekał, więc pogoniłam faceta! Biegł w takim tempie, że gaci nie zdążył założyć :-D:-p mojemu psu szybko się znudziło (bo już straszny staruszek był - jakieś 16 lat wtedy miał), a ja chciałam go gonić dalej. Odpuściłam, bo pies był już wykończony.
noirel - czyli to normalny objaw :) z poprzedniej ciąży nie pamiętam czegoś takiego, dlatego mnie to zdziwiło.
Co do czworaczków - nie wyobrażam sobie bliźniaków :P a co dopiero większej ilości dzieci :D Ja przy jednej Milenie straciłam głowę, zapał i ogólnie tak zmęczona byłam, że krzyczeć chciałam (dziecko kolkowe).

im więcej dzieciaków się rodzi tym bardziej niecierpliwa się robię ;/
Przepakowałam małej torbę na grubsze rzeczy, dopakowała szczoteczkę i kosmetyki oraz ubranie na wyjście dla siebie, wyprasowałam chłopu wszystko w szafie, posegregowałam pranie, odkurzyłam i w sumie prace domowe mi się skończyły na dziś ://
Boże jak mi ten 9 miesiąc wolno leci ...;/
Co u was dziś na obiad??

ALG - super mamy nowego dzieciaczka i nie zapowiada się na koniec bo jeszcze jakaś cesarka dziś, Nia jutro
Citrus - zazdroszczę że dasz radę dosięgnąć stóp, ja ostatnio obciąć paznokcie miałam ciężko dwa dni mi zeszło! A Sosnowiec toż to prawie Warszawa:D
U nas też są czworaczki, już duże do przedszkola chodzą, mają brata starszego o niecałe dwa lata, spacery z nimi to wyprawa nie mówiąc o reszcie

reklama
Minerva, tak mówią, że Sosnowiec to najbardziej na południe wysunięta dzielnica Wawy, zdaje się, że przez wzgląd na Legię & Zagłębie :-D

Kurna, ja będę musiała wybrać się z moimi paznokciami do dermatologa, bo u stóp już od dawien dawna koszmarnie kruszą się (!), rozdwajają i cholera wie, co jest przyczyną... :baffled:
O, to się przy okazji do alergologa zapiszę :-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry