reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2013 :):)

No to wielkie gratulacje dla ALG ! :-) Kolejna "majowka" hehe ;-)

A u mnie były te skurczyki, a teraz cisza, a dużo się ruszam, chodzę po schodach, sprzątam, gotuję, spacerki itd. i wydawało, by się, że to wszystko właśnie przyspieszy, a tu nic. Dobrze, że już jutro 37 tydzień kończę. Ciekawa jestem jak będzie na tym ktg 2 maja.

reklama
Framama, Zapo, Ardzesh na początku byłam strasznie zła, ale w końcu zrobił co trzeba, bo gdyby nie wstawił się za tym chłopakiem na wózku to tamci by nie odpuścili, a zwłaszcza że znam tego niepełnosprawnego chłopaka (19 lat, spokojny, nikomu nie wadzi, dobrze poukładane w głowie) i nie mogę się gniewać na męża, bo postąpił słusznie (jest dość duży 193 i dobrze zbudowany, a i bić się umie bo coś tam trenuje więc dobrze że zareagował, najgorsza jest obojętność). No i że pojechał z kumplem do szpitala to też właściwie dobrze. Zresztą wiedziałam że wróci w środku nocy bo dzwonił o 24 czy może coś wypić czy mam jakieś skurcze lub bole, a że u mnie nic się nie dzieje:-( to nie będę go do domu ciągnąć skoro majówka pewnie będzie bezalkoholowa :-(
noc odeśpię po południu, jak wróce z seminarium bo idę dziś wysłuchać uwag promotora , pewnie mnie zniszczy:-)
też bym coś zrobiła z paznokciami ale mam tak słabe że tylko bezbarwnym lakierem moge je potraktować

hej!
Brawo ALG-zuch dziewczyna!Serdeczne gratulacje!
Alez sie bedzie dzialo.Teraz juz lawinowo-naprawde :-)

Nia chociaz sprobuj sie zrelaksowac.Moze sie wybierzecie na jakis spacer z lodami albo inne cuda? :-D

My sie prawie juz zaaklimatyzowalysmy.Czekam na polozna wlasnie.To juz jej 2 wizyta bedzie.
Zosia jest maym ssakiem.Je sporo i czesto.Za to nie ulewa :szok: tfu-tfu-tfu...Zlote dziecko.Jak najedzone to w ogole nie marudzi! :-D

Kamila ja rozumiem i to dobrze, ze się wstawił. tylko dlaczego faceci ciągle łądują się w kłopoty :eek:
ja tez bede mieć bezbarwny bo na CC nie powinno się mieć kolorowych paznokci.ponoć po płytce paznokciowej zaraz widać ,że coś się dzieje w organizmie.
Zapo no to współczuje... tez sypiałam na początku po 15 min w nocy z duuuużymi przerwami.

Ech, udało mi się pomalować pazurce u stóp :-D Też jasnym, bladoróżową odżywką potraktowałam, żeby tylko błyszczały ładnie. Co się napociłam, to moje... :confused2:

Framama właśnie to dziwne, że im zawsze się takie wypadki zdarzają, chociaż 2 lata temu gdyby nie małż to byśmy z kolezanką dostały, bo zachciało nam się spacerów nad Odrę o 1 w nocy bo fala powodziowa idzie:no: głupie byłyśmy a niestety spotkałyśmy na swej drodze dwóch pijanych, głupich i natrętnych, no i znajomej chłopak uciekł:szok: a co do paznokci, zrobiłabym sobie te nożne, ale jak już kiedyś pisałam mam grzybka :angry: niby mała fioletowa plamka na paluchu lewym, ale wstydzę się ją pokazać, bo co kosmetyczka pomyśli:no:

Zapo współczuję i jednocześnie zazdroszczę, że juz tulisz swój skarbek

Ja mam te skurcze jakieś dziwne. Zawsze wyczuwam je najpierw w przełyku/krtani a sekundę później na brzuchu...

ja też właśnie tak mam że mnie w gardle ściska i mam mdłości...też myślałam że tylko ja tak mam...
dziś obudziłam się wyspana o 5 rano a o 8 zasnęłam tak mocno że nawet dzwonek do drzwi mnie nie obudził,zjadłam śniadanie i zaraz idę po zakupy:-)

Kamila mała fioletowa plamka to nie musi być grzybek tylko "siniak" od urazu,może zaciasnego buta...

w DDTVN pokazują mamę nowo narodzonych czworaczków:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
matko :szok:
mi rąk brakuje przy jednym niemowlaku. Nie mam pojęcia jak bym ogarnęła 4 :eek:

Powiem wam, że ja jak mam ochotę na nocny spacer to psicę biorę. Nikt jeszcze jej nie podskoczył :-D

Do góry