• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

No dotarłaś i tu widzę :-)
Mój się tak budzi oczywiście... :-) i chyba nie tylko mój..ciesz się że nie co godzinę lub dwie bo i takie przypadki tu mamy :-)

reklama
A dlaczego ja nie wiem, że Ty to Ty? :D Co za chamstwo w ogóle! Dobrze, że zajrzałam i już wiem. Ale coś zrobili z BB, bo mi się w oczach pierniczy, wygląd zmienili, dziady jedne :o :D

kurcze jakoś tak wyszło że ja to ja... a my piszczka mamy standardowo małpę :-) DSC_0699.jpg

Załączniki

• DSC_0699.jpg
    DSC_0699.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 65
Witam.
Nagadałyście się, że hej a ja żyłam w nieświadomości, bo mi się forum nie odświeżało;)
No u nas Filip się wybudza przy dobrych wiatrach co 2 godziny, ale to muszę mieć mega szczęście.
A ostatnio odkrył, że fajnie się stoi. Nic to, że nie umie, ale chce stać, a ty babo go trzymaj. To samo było z siedzeniem. Sam nie umiał a jojczył, żeby trzymać. Do tej pory mu zostało, bo jak się przewróci, to siąść nie potrafi i matulę woła.

Do h&m bym się wybrała, ale jakoś czasu brak. W sumie mam rzut beretem, ale jakoś mi się po mrozie nie chce łazić;) Wcześniej wybieraliśmy się do galerii co niedzielę rano o 9, zaraz jak otworzyli, a teraz Fifi drzemkę ma po 9 i budzi się koło 11, to już dzikie tłumy i nam się nie chce;)
A ja Fifulowi kupiłam na Mikołajki bodziaka z napisem Pomocnik Świętego Mikołaja;)
I przyszły mi ręczniki dla teściowej i laski mojego taty. Fajne, że żal mi im dawać. No, ale sobie też jeden komplet zamówiłam;)

Ja tez musze sobie sprawic fajne reczniki...lubie te z jyska...dobrze wchlaniaja wode... Daj linka do tych twoich...moze i mi podejda....

Jasko spi ale podejrzewam ze bez czopka bedzie pobudka co 2h i to z krzykiem...jak usypial to juz bil sie po uszach...wasze dziecizny tez maja taki objaw zabkowania?

Nawet u mnie takowe leżą, ale nigdy nie stosowaliśmy. Dostaliśmy po szczepieniu, jakby mały miał gorączkę. W sumie to ja nie wiem czemu on mi się wybudza, czy go coś boli, czy swędzi, czy ma jakieś niepokoje i nie wiem czy przeciwbólowe by pomogły. Raz już byłam tak wykończona jego marudzeniem, że dałam Ibum w syropku i troszkę się uspokoił, ale to nie było na noc.

Camel podobno hmowe wyprze koło 12.12 zamierzam pojechać bo na pozostałe poswiateczne się niestety nie zalapie. Mowie bardzo serio o tych bodach chociaż z C&A tez kilka zamówiłam. Tylko z tym jego froterowaniem podłogi to wszystko bedzie mało. Jeśli chcesz serio to nie ma sprawy, się kupi, się wyśle.
Filipia my to w końcu razem powinnyśmy się wybrać...na przelamanie lodów ;P
Moj sie nawet za uszy nie ciaga....cholera czy on w ogóle bedzie mial zęby? ? :/
Mdla piekna świąteczna historia. ..z klimatem ;) karp cudny

Dziec był dziś u babci-tesciowej na imieninach. Z wrażeń zasnął mi dopiero przed chwilą i cały czas "dryga"...ech

Ostatnia edycja:
reklama
Ewcia pewnie, że powinnyśmy. Jakieś spotkanie towarzyskie sobie urządzić;)

U mnie chyba lęk separacyjny. Jak mnie nie ma, to jakoś funkcjonuje, tylko się na chwilę pokażę i wyjdę z pokoju, to płacz jakby mu się krzywda działa.
A teraz śpi, wierci się strasznie, ale śpi. Nawet nie idę go poprzykrywać i pootulać, bo się boję go obudzić;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry