Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Zapominajka, da się, jeśli tylko chcesz być potem jednym wielkim skórnym zwisem. A nie chcesz, wiadomo. Nikt by nie chciał.
Najzdrowiej jest zrzucać 4-5 kg miesięcznie, choć tak naprawdę w miesiąc można zrzucić nawet 6-7, a to niemało, rozmiar mniej. I co najważniejsze, nie trzeba nawet rezygnować w stu procentach ze słodyczy, jeśli jest to coś, co nas gubi.
ja też chciałam kiedyś Dukanabo kumpela tak ładnie schudła ale jak nabawiła się problemów z nerkami i czymś tam jeszcze to odpuściłam. zaczęłam 1000kcal. to jest świetne- jesz wszystko i kolorowo!waga spada nie tak szybko więc są efekty ale musiałam zaprzestać bo zaszłam w drugą ciążę.zdążyłam z 5 kilo zrzucić.potem dieta była jakaś dziwna bo sałatkowo-kurczakowa a rano musli ale monotonna i się poddałam. jakbym miała wrócić to na 1000kcal...