• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2013 :):)

To faktycznie macie dziewczyny przygody od samego rana....:szok: Jak nie spaliny to tańce na lodzie:szok:
Prosimy o uwagę i rozwagę:-)
Ja już kończę sprzątanie i czekam na męża bo z 5 dniowej delegacji wraca:-):-D

reklama
Sembo ja też jestem zwolenniczką siłowni. nie żeby umięśniać ale tam się można wypocić bardziej niż na fitness, a potem sauna i prysznic... bosko...

Zapo a ty nie latasz za dużo? kurde orzełki wywijać na tym etapie to żeby ci co nie wyskoczyło!:no:

Ja też już kapelusze z głów ściągałam dla cytryny- jak się ją widzi to aż człowiek ma ochotę jakąś dietkę zacząć!:tak:

fiołkowa my też mamy czujniki to nawet w salonie stawiałam bo od kominka taki smród szedł że się bałam. w mieście to tak czyszczą te piece- tylko kasę wezmą albo trwa to 3 minuty. do nas facet jak przychodzi to ze specjalnym odkurzaczem i czyści nawet do 2 godzin!!! warto wydać te 170zl. moja szwagierka w tamtym roku tak się podtruła z kilkumiesięcznym synkiem że z olsztyna do gdańska karetka ją wiozła do jakiejś specjalnej tuby... a karmić musiała i był problem! masakra z tymi piecami, uważajcie! najlepiej to na noc gdzieś okno rozszczelnić nawet kosztem zmarznięcia...

u mnie dziś mamuśka działa:) gołąbki będą i w końcu pomidorowa:) dzieci były na sankach, porządnie się dotleniły:-)

fiołkowa mądra kobieta z Ciebie, że ten czujnik zakupiłaś, bo tyle osób niepotrzebnie co roku ginie z tak głupiego powodu. Mam nadzieje, że to się nie powtórzy tylko koniecznie musicie znaleźć przyczynę całego zamieszania

reklama
natalia_bis przepiękny film. dwójkę dzieci mam ale chyba żadnemu nie było tak dobrze w kąpieli:(

gołąbki pożarte, jeszcze na jeden obiad zostało:) a zaraz mama jeszcze zrobi muffinki:) dobrze mieć mamę kucharkę:)

M z tatą kłądą na górze deski podłogowe, jak dzidziuś się urodzi to będzie już miał swój kącik:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry