reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2013 :):)

Camel gratki dla Jaska

Przed chwila byla pobudka z dzikim rykiem, az w panice dalam mu paracetamol:/ nie wiem co to, alejak sie juz uspokoił to stwierdziłam, ze brzuch... ech... nazarl sie tortu urodzinowego kuzyna... albo te komary:/

Ewcia mi tez sie wydaje, ze ściemnia. Dziwne... przecież powinno mu zależeć:/

reklama
A w Norwegii nie ma komarow :) znaczy sa, ale nad jeziorami. Tu w miescie na szczescie nie.
Moja padla o 17, wiec czeka mnie kolejna pobudka o 4 lub 5 :/ wybiegala sie z kolega nad rzeka. Zjadla i usnela w 5 sekund.
A u nas w ogole przelom w usypianiu (mam nadzieje ze nie zapesze). Od czterech dni wkladam O. do lozeczka, mowie "kocham cie, spij smacznie, dobranoc" I wychodze. Zasypia w 5-10 minut :)

W końcu lato, cudownie teraz posiedzieć na tarasie i napić sie winka:-)
Nas komary jeszcze nie dopadły, moja mała cały dzień biegała, już teraz nie chodzi, biega.
Na szczęście mamy taras bez słońca, tylko rano grzeje do 10, dzięki temu dziecko szczęśliwe caly dzień może się bawić bez narażenia na udar.
Camel gratulacje dla Jasia za samodzielne kroki, Twoja mama zainspirowała mnie wczoraj tym barszczem z botwinki i dzisiaj ugotowałam.
M szaleje na motorze, a ja się relaksuje, niestety jutro do pracy.
Filipia czy tesciowie poznali już szczęśliwą nowinę?
Ewcia ja na twoim miejscu szukałabym nowego mieszkania, nie toleruje takiego zachowania.
Dziewczyny zdecydowałam się zrobić sobie makijaż permanentny brwi, od kiedy mam problemy z tarczyca to mi wypadają i wygladam strasznie, myślę o tym od kilku miesięcy i klamka zapadła. Dzwonie jutro się umówić, mam nadzieję, że uda mi się umówić na piątek.

Mysle ze cos mu sie tam pewnie pier*oli i wie ze z geby dupe musi zrobić rozmawiajac ze mna teraz i po prostu mu głupio. Bo szczekal bardzo głośno jaki to ma honor i jak dla niego wazna jest umowa słowna.

Camel ja tez wyjde na zero ale jakby sprawa była rozwojowa to sprzeda sie albo wynajmie to mieszkanie. Wierze ze pare lat chudych zaprocentuje poz iej w te tlusciejsze. Co do realizacji...mam nadzieje ze mi sie uda zagrzac stolek, bo po zmianach widze ze juz tak lekko nie będzie. Natomiast wczorajszy dzien upewnil mnie ze nie mam co sie oglądać na m. Jak chce to ze mna wyplynie, ja przez niego nie zamierzam iść na dno.

Filipia u nas tez tego samego dnia ukaszen nie bylo widac ;P

A właśnie. Gratki dla Jaska. Z dnia na dzień kroczkow bedzie wiecej.

Witajcie , Ewcia fajnie , że umiesz liczyć sama na siebie,
I nas dzis kolejny dzien atrakcji tym razem moja córka rzuciła ziemią w żone robaczka, nie mam już sil, jutro ma całkowuty zakaz na jakąkoliek słodkość , poza tym rozmowa wychowawcza, ale jak to z 4 latka jednym uchem weszło drugim wyszło, tym bardziej, ze miała swoje racje , no i ta cholerna trampolina dzis wlazła im na nia jak przyszła córka włascicieli- cale 5 minut skakały - niestety nie bez stresowo .
Ja tez nieprzytomna jakoś, spac sie zbieram i zbieram, kobiety potrzebuje opini o waszych spacerówkach, szukam i szukam i nic, a wiecie , ze nie jestem w tym najlepsza, co polecacie z czystym sumieniem, bo ta moja stara musi juz isc do utylizacji

Wiolonczela musisz kupić trampoline, z robaczkiem się nie dogadasz, a dzieci będą chciały się bawić, szczerze współczuję takich współmieszkańców

Wiolonczela...ja ze deojej spacerowki zadowolona...ns blogu jest test w zakladce testy...

I co..robaczrk nie skomentowal zabaw na trampolinie? A robaczkowej sie nalezalo napewno...madre dxiecko..chociaz jedno umie sie odegrac..

reklama
Do góry