reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2013 :):)

Elajar my tu głównie o dzieciach, Ty masz 3 więc dla nas to urozmaicenie, fajnie się czyta takie opowieści:-D
I nie jest to nudne, z małym dzieckiem to monotonne nasze życie, taki jego etap. Ja do opowiadań o dziecku mogę dorzucić jeszcze o problemach w pracy, to jeszcze przed Wami.
Więc niedługo oprócz opowiadań o dzieciach i beznadziejnosci facetów dojdzie nam narzekanie na pracę

reklama
u mnie to chyba niepredko...z ta praca...az dzieciaki do przedszkola pojda to wtedy cos poszukam pewnie....
teraz to najwazniejsze, zeby Ania jakos sie zaaklimatyzowala to zawsze jedno mniej choc na kilka godzin....

chociaz moze Adasia czasami popilnuje, bo moja bratowa od kwietnia do pracy wroci....wiec moze czasem mi pozwoli zajac sie malym Szkrabem :)

spokojnej nocki zycze...poloze sie dopoki ciszaaaaaaaaaaaaa...błoga cisza :)

Wiolonczela, w Grecji lipiec to najgorętszy miesiąc. Raz byłam i pamiętam do dziś. 45 stopni w cieniu. O Bułgarii się nie wypowiadam, bo tam mnie jeszcze nie poniosło.
Co do uzależnienia, to ja nawet tutaj, jak net zadziała, to pierwsze co robię, to pędzę do was. W ciąży wiele znajomości w realu się rozluźniło, a Wy ciągle jesteście. Czasem zaglądam na styczniowe forum, ale to nie to samo.

jej..alem padnięta..całą noc męczył mnie kaszel...masakra jakaś...dziwne że jasiek się nie budził bo tak kasłałam jak jakiś gruźlik...
JAnko tylko raz się obudził i potem dopiero o 8...a ja czuje się gorzej niz jak wstawałam do niego co godzine... choroba jedna dużo osłabia organizm..czuje to cały dzien...po wielu czynnosciach się męczę..i jakoś nie mam na nic siły...chciałabym żeby już to przeszło...cholerstwo się uczepiłpo i trzyma....

Cześć mamuski.
Przybylismy do Lbn. Do baby. Dojechaliśmy na 1 w nocy. Ja padnieta a Mlody wyspal sie cala droge i od 2-4 placze smarki kaszle no i o 7 wstajemy bo przecież juz slonce. Umieram. Za to tatus się wyspal. Dopiero wstal. Wiolonczela wiem ze z nim mam słabo. Nawet wiem ze to powinnam zmienić. Ze musze to zmienić bo jak teraz odpuszcze to na starość sie obudze zmeczona i zdegustowana ze pozwolilam sobie cale zycie byc psychicznje ciagnieta w dol.
Zazdroszczę aniazetka spontanu. U nas wczoraj jak nawigacja nas pociagnela inna droga niz do tej pory niz zwykle to litania przeklenstw sie posypala na to urzadzenie. Dobrze ze nie wypierniczyl przez okno. No i ja okazalam sie zla matka ktorej popierniczylo sie w glowie bo pozwala dziecku samemu jesc. A to dlatego ze dal mu wczoraj kluski z truskawkami i Mlody wypackal się tak ze trzeba bylo go myc. Poza tym zle bo szczypie, bo gryzie, bo nie słucha, bo mu rozciąga koszulkę i brudzi truskawkami spodnie...chore to. I mowie teraz szczerze. Wolalabym byc sama.
Tak wiec Elajar nie lam się i narzekaj. Na chlopa najbardziej bo na dzieci nie wypada ;)

Leon jeszcze swiezych malin nie jadl. Skąd macie?

Filipia kiedy wracacie?
Nie pamiętam co wiecej mialam komu...

Camel ja tez chora. Gardlo mnie po prostu pali. I nos juz zatyka.

Ewcia..mam hektar....malin.....wpadasz?
Ten twoj chlop to gorzrj niz dziecko..ba zaryzykujr stwierdzenie po tym co przeczytalam ze,Leon mu wrecz przeszkadza....kurna dziecko to dxiecko nie bedzie siedzialo w domu na baczność odswietnue ubrane czekajac na łaskę tatusia kiedy sie zdecyduje na zabawe...
Moj tez dzisiaj kurwial nad mlidym bo sie zesral tak ze ubrudzik spidnie i body..jakby dziecko miało na to wpływ..

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, zdrowka.
Ewcia...nie mow, ze wolalabys byc sama, bo jeszcze sie spelni :/
Ja padam na twarz. Przespane nocki sie skonczyly trzy dni temu. Myslala, ze to przypadek, ale dzisiaj juz wiem, ze wszystko po prostu wrocilo do normy. Mamy jedna pobudke miedzy 1 a 2 no i wstajemy chwilke po 5. Ledwo na oczy widze z tego zmeczenia. Musze teraz jeszcze siedziec przez 1,5 godziny w urzedzie pracy na kolejnym spotkaniu...

Camel kupie każda ilość bo kocham maliny i wszystko co malinowe :) Mam nadzieję że Jasko nie obrobi całego hektara :)

Kooska wiem ze moze nie mam najgorzej, ze trawa bardziej zielona u sąsiada, ale juz kilka razy w myslach pakowalam walizki sobie/jemu...że trudno wierzyć że taka przepowiednia się nie spełni.

reklama
Do góry