reklama

Maj 2013 :):)

ja czasami mam tak, ze nie pisze...czytam tylko...pomysle, ze moze przestane pisac...ale jakos nie moge
nie jestem z wami caly czas, ale sie staram :)

a jutro mamy gosci....moja siostra cioteczna, z ktora sie nie widzialam ponad rok (gdy blizniaki sie urodzily)...a mieszka...uwaga...w Bialymstoku :)

jakos nam nie po dorodze bylo, jej chlopaki ciagle choruja...u nas ostatnio tez nie za różowo....

reklama
Wiolonczela-bo ja czasami tak mam, ze moze zanudzam, ze macie inne sprawy i problemy, a ja ciagle o tym samym....no ale moje zycie takie teraz nieciekawe....dzieci, dzieci, dzieci.....x3

reklama
zapraszamy :)

a o tesciowej nie pisze, bo mam spokoj....przychodzi max 1xtydz, jesli zaprosimyyyyyyyyyy

Adasia rzadko widuje, bo dzieci ciagle zasmarkane, a nie chcemy rozsiewac zarazy :)
wiem tylko, ze zajada juz marchewke, ziemniaczki, jablko, chrupki nawet....troche siedzi podparty, przewraca sie jak szalony, ostatnio odkryl ze ma nogi :)
sprawa adopcji stanela w miejscu i cisza....ciagle czekaja na termin i nic...pisali odwolanie, ale brak odzewu

a dzieci moje....blizniaki biegaja, przewracaja, czasami przytulaja, a czasami sie bija, gryza, szczypia
Ania tez z humorami nadal....takze atrakcji mi nie brakuje

no i oczywiscie moj mąż chyba najbardziej mnie drażni...a przed nami dlugiii weekend, bo do pracy ma dopiero w poniedzialek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry