emalia82
Fanka BB :)
Lorelain-witaj kochana. To dołącz do mnie i odpoczywaj 
Biedronka- ty jeszcze karmisz??? Wow!. To gratki odcycowania
Noelle- zazdroszczę. Ja pomyłam dzisiaj gary i ogarnęłam kuchnie i obiad zrobiłam i znowu mi poleciało podczas wysiłku na kiblu. Więc chyba faktycznie musze pare dni poleniuchować . A ja nie umiem nic nie robić
Biedronka- ty jeszcze karmisz??? Wow!. To gratki odcycowania
Noelle- zazdroszczę. Ja pomyłam dzisiaj gary i ogarnęłam kuchnie i obiad zrobiłam i znowu mi poleciało podczas wysiłku na kiblu. Więc chyba faktycznie musze pare dni poleniuchować . A ja nie umiem nic nie robić
Podobno kobiety w ciazy maja zmienne nastroje;D u mnie jest tak z kondycja fizyczna
W jednej chwili jeste tak padnieta ze nie mam sily oczu otworzyc i moglbym tak pasc i zasnac nawet na srodku centrum handlowego
Za to za chwil pare energia mnie rozpiera taka,ze silą sie powstrzymuje by nie poprzestawiac mebli w domu lub nie pognac na silownie
W zwiazku powyzszym zaliczone dwie godzinne drzemki, i dwa spacery 

przyczyny nie znalezli. Leczenie od diety po zelazo w formie tabletek,w formie kroplowek, zastrzykow :/ U ilu lekarzy bylam,na ilu oddzialach lazalam...eh.... ile chorob mi podejrzewali..I wszyscy nie wiedieli czemu moj organizm zelaza nie przyswaja:/
Po porodzie w szpitalu mdlałam (1-2 dni później również),przyszedł jakiś doktorek i stwierdził niedbale,że no,faktycznie morfologia zła,przepisał tabletki i tyle. Brałam zgodnie z zaleceniami do 6 tygodni chyba i byłam przekonana,że ok...Jakie było moje zdziwienie,jak właśnie rok temu robiłam sobie badania kontyrolne w Polsce i poziom żelaza wyszeł mi dramatycznie niski! Tam była norma od 9 ,a ja miałam 6/7... I do dzisiaj biorę Tardyferon,ale jakoś niespecjalnie pomaga