Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
duzo odpoczywac i zero stresu.
.

(Jeśli któraś z Was ma konto na bloggerze i obserwuje blogi, mogę podesłać zaproszenie Cytrusek jak zawsze zabawna od ranaCześć Mamuśki i Oczekujące! :-) Znów się pobawię w DJ'a i zarzucę Wam jakąś nutą na dobry poranek (zdążyłam już polecieć na badanie krwi, oddałam honorowo mocz i jeszcze świeże bułeczki kupiłam, więc na śniadanie były z twarożkiem). Mdłości póki co nie mam i sama nie wiem, czy powinnam się cieszyć. Może ze dwie rzygowinki byłyby satysfakcjonujące, takie że wiecie: nooooo limona, jesteś w ciąży, to cierp!![]()
[video=youtube;AeTgx_pj6m8]http://www.youtube.com/watch?v=AeTgx_pj6m8[/video]
Wiecie co? Założyłam "macierzyński blog" i wkurza mnie, że nie mogę jeszcze go uruchomić jako publiczny. Moja mama podczytuje moje blogi i prędzej czy później go znajdzie (a przecież nie może się dowiedzieć jako ostatnia), zresztą nie bardzo chcę, żeby wszyscy moi czytelnicy już teraz wiedzieli, że jestem w ciąży. Aż mnie rozrywa, bo chciałabym się pochwalić rodzicom, ale wiem, że będzie awantura. Trochę mi ich żal, że nie mają pojęcia, jakie wieści na nich czekają
![]()
, mnie cos tez muli ale brak rzyg......ek hihi .A jezeli chodzi o twoich rodzicow moze bedzie odwrotnie beda sie cieszyc chodz ja swoim tez nie mowilam moze po 12 tygodniu .