reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2013 :):)

citrusku pisałam w ostatnim poście ,że ją własnie nabyłam. jest świetna i gatunkowo tez ,wiec polecam .szkoda ,że nie ma z długim rękawem

Mamazboy - Odzież ciążowa, ubrania ciążowe, koszulki dla kobiet w ciąży[/QUOTE]

aniaczek bardzo się cieszę i gratuluje.
noelle ja ostatnio cierpnie na bezsennośc. tu wszystko dziewczyny piszę ,ze dobrze sypiają i ja obudzię się o 2 lub 4 i później już koniec spania.:no:

Ostatnia edycja:
reklama
Nanulika - a nie myslałaś o tym, żeby serio odpocząć? Jeśli ta praca składa się z samych takich stresujących sytuacji, a boisz się dodatkowo, że mogłabyś stracić maleństwo...

Ja mam dzisiaj wolną sobotę bez żadnych perspektyw no i muszę jakoś ten czas zaplanować, pewnie będą zakupy, sprzątanie, działkowanie z małą;-)

ardzesh - ten dzidziuś i tak się tam w środku doskonale rozwija, nawet bez prędkiej wizyty, więc bądź spokojna - ja też mam pierwszą wizytę ze słuchaniem serca dopiero za prawie trzy tygodnie.

A ja już też nie śpię:)

Iownka
Pewnie że myślałam o wolnym... Trudniej to tylko przychodzi jak się ma pod sobą ludzi i są tematy niezakończone, których nie chce się im zostawiać.... trudno to wytłumaczyć. Plan miałam taki żeby pracować do Bożego Narodzenia - po wczorajszej akcji obiecałam sobie,że jeśli jeszcze raz doprowadzą mnie do takich nerwów - znikam! ostatnia szansa!!!

A my dziś mamy w planach domową sobotę. S. prosił o obudzennie za godzinkę, potem kawka i śniadanko, porządki jakieś trzeba poczynić.... na obiadek mamy wczorajszy rosołek... Zrobię tylko sałatkęjarzynową skoro mam warzywka z rosołu:)

MAM WIELKĄ PROŚBĘ!!!

biorę udział w konkursie - wygraną jest mój wymarzony fotel Egg:)
jeśli któraś z Was posiadająca konto na fb miałaby chęc i czas - proszę o "Lubię to" i komentarze przy 6 ściu zdjęciach mojego mieszkanie:)

to jest ostatnie moje, jest jeszcze 5 "w okolicach" - chyba łatwe do rozpoznania, bo są z tego samego wnętrza tylko z różnych stron:)

http://www.facebook.com/photo.php?f...99059663.86523.275618429174391&type=1&theater

Marzy mi się ten fotel:) miałabym gdzie wygodnie karmić maluszka:)

Z góry dziękuję:)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry;
ja dziś od rana w lepszej formie.
Noelle ty wstajesz o barbarzyńskich porach! Podziwiam i nie zazdroszczę.

Nanu wrzuciłam jeszcze tego linka na grudzień, może troszkę kliknięć będzie.

Mamy już z Biedroneczką uprawnienia moderatorów :-D W związku z tym jeśli macie jakieś propozycja, pomysły, sugestie piszcie!!! Postaramy się zaspokoić wasze oczekiwania.

Wczoraj już nie miałam siły pisać, ale próbowałam jakieś zakupy poczynić dla fasoli. Tak symbolicznie. I wiecie, że nie było NIC co by mnie zachwyciło. Mam taki niedosyt, jak dawno. Chyba sobie w necie poszukam...

Zapominajka - cieszę się, że jesteś moderatorką!!!!

A ja już po zakupach, teraz do zoo z Emilką, to będzie ciężki dzień.

19 dni do wizyty i usłyszenia serduszka - trzeba być dobrej myśli....

Polubiłam i ja :tak:

Dziś kiepkso się czuje, brzucho mnie boli, ale nie na dole tylko tak ogólnie żołądek, mam mdłości i chyba pobiera mnie przeziębienie, bo boli gardło, ucho i ogólnie jestem mega osłabiona. Jak na złość bo przecież dziś obiad rodzinny!

reklama
dzien dobry,

my dzis tez rodzinnie, zaraz na zakupy wekendowe a pozniej na urodzinki kolezanki Nielsa, wiec bedzie fajnie, tylko nie wiem jak to przezyje, gdyz strasznie chce mi sie spac :)

Zapominajka, biedroneczka- fajnie ze jestescie juz moderatorami :)

aniaczek- wspolczuje mdlosci, i jesli to naprawde przeziebienie-oby nie- to zdrowka, gratuluje serduszka

Iownka- tez widze milo sie dzien u Ciebie zapowiada

Framama- milej soboty z goscmi

nanulika- niestety nie mam konta na fb, ale trzymam kciuki by jak najwiecej osob na Twoja propozycje wnetrza glosowalo, wspolczuje problemow w pracy, jesli sytuacja sie nie unormuje to chyba L4 rzeczywiscie byloby lepsze

Noelle- az nie wierze o ktorej tego posta napisalas :) mnie mdlosci tez nie mecza, czasem jak pomysle o jakims jedzeniu jest mi zle ale do przezycia :)

citrus- fajna koszulka, choc ja raczej w normalnych gustuje bez napisow i obrazkow

milej soboty

Do góry