reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2013 :):)

Dziewczyny a ja z wymiotami chyba pozegnalam sie na dobre.Teraz mecza mnie bole głowy:/ Zwariowac idzie.Cisnienie dobre wiec obwiniam za nie ciąze. Dzisiaj wolne,leniwy dzien mam. Wczoraj w ciaglym biegu dzisiaj raczej w poziomie czas spedzam:D oczywiscie wkrecilam sobie ze cos jest nie tak z fasolem,bo nie mam akcji :siku co 5 minut. Wiec juz sie zamartwiam czy maluch sie rozwije! Niech juz bedzie ta wizyta...zwariowac idzie.

perelka86 widze,ze tez sie wkrecasz ze cos jest nie tak.

reklama
Noelle oj tak bo od paru dni nic mi tak nie dolega wczesniej tylko ciagniecia w podbrzuszu i jedynie piersi lekko napiete:-( nie wiem czy to hormony sie ustabilizowaly czy ze jestesmy blizej ukonczenia 1 trymestru nie wiem i boje sie tak tej wizyty gorzej niz poprzedniej chociaz wiadomo ze objawy nie beda caly czas w koncu musza zniknac ale czlowiek wie ze jak objawow nie ma to no:no:

perelka86 ja mam podobne obawy i zerowe objawy. Wiesz ,madre ksiazki pisza,ze pod koniec 3 miesiaca wytwarza sie łozysko,i hormony nie daja nam juz tak popalic. Oby to bylo własnie to u Nas. Ja tez sie boje tej wizyty:/ Kiedy masz nastepna?

sembonzakura taki spuchniety brzuszek to zasluga zaparc i wzdec,to skolei zasluga hormonow ciazowych. Moze warto zmodyfikowac diete na obfitsza w błonnik i mniej zdymajace potrawy

Jestem i niosę dobre wieści:-) Jest serduszko 120 uderzeń/minutę, widać małego ludzika, karta ciąży też założona, termin 20 maja :laugh2: Spełnia się moje największe marzenie! :tak: Mam sporo badań do zrobienia. postanowiłam, że będę prowadzić ciąże w 2 miejscach- na NFZ i prywatnie. Przez to, że poroniłam wczesniej, dostane skierowanie na NFZ na test PAPPA i USG połówkowe takze super!

reklama
Aisha_23 - gratuluję!

Dziewczyny, mam pytanie: do kiedy zamierzacie w ciąży pracować? To znaczy, do którego miesiąca?

Ja myślę o końcu grudnia... Fatalnie się czuję w pracy, zasypiam na stojąco..

Do góry