czesc kobietki
Sun ty już masz 9 tydzien skonczony i rozpoczęty 10.
aniaczek zdrówka Ci życzę... ja codziennie zajadam czosnek i licze na cud ze mnie nie rozłozy przy takiej pogodzie...
A co do tego syropu dla ciężarnych
*spam* to mi ginekolog
zabronił go kupowac, uzywac...jest konserwowany sorbinianem potasu. powiedział, ze zamiast kupowac syrop, to mam sobie kupic czarna porzeczke i maliny mrożone, łykac wit C i jeśc czosnek.. ze to mi napewno na zdrowie wyjdzie.(czyli to samo co jest w składzie prenalenu tylko bez konserwantów)
k.a.j.a. mi tez wszyscy śmierdzą, nawet moj niemaż i własna córka mi śmierdza.... do tego śmierdzi mi lodówka, korytarz wbloku i nawet powietrze mi smierdzi bo ludzie palą w piecach...
U mnie córeczka w przedszkolu, co prawda już spowrotem ma zółty katar, ale poki cos wiecej sie nie rozwija to puszczam ją... niech się uodparnia...
Framama ja mam wogole problem bo uwielbiam kefir i jog a teraz owocowych nie zjem bo za słodkie a od kefiru mnie odrzuca. za to ciągnie mnie na biały serek mlask mlask... nic wiecej z nabiału mi nie wchodzi... no i pomidorowa ... to moge jeść litrami...
Blee mi.. naciąga mnie, mdłości mnie nawet w nocy budzą.... z córką tak nie miałam...