reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
pandora83 trzymam kciuki kochana!! Na pewno wszystko bedzie dobrze!! Daj po wizycie znac!

Kur.... perełka straila fasolke?? Kiedy???Nie to wszystko to chyba nie na moje nerwy:/ Wyć mi sie chce:/

Ja wczoraj mialam strasznie nerwowy dzien w pracy:/ Wszystko i wszyscy mnie wkur.... na maxa:/

Ostatnia edycja:
dzięki kochane!! póki co się uspokoiło,ale na wizytę chyba i tak pójdę dla świętego spokoju....oby tylko nie skończyło się szpitalem:-(

kurcze forum to jest super sprawa, można pogadać z kimś kto ma takie rozterki jak ty, a z drugiej strony popaść w paranoje(malutkie) no i smutno strasznie człowiekowi jak się któreś coś stanie:-(
mam nadzieję że do maja dotrwamy w takim,lub szerszym, składzie.....no chyba że się któraś wyłamie i kwietniówką lub czerwcówką zostanie:tak:

Zapominajka dziękuję :tak:

Nie ma za co :-)

Oczywiście też trzymam kciuki za wizyty i czekam a wieści.
Byłam zrobić badania, wystałam się w mega kolejce :wściekła/y: I zapłaciłam za badania jedynie 149 zł :-(
Oczywiście w drodze powrotnej taki mi się źle robiło, że miałam wrażenie, że znowu mnie powali na glebę, ale jakoś się udało.

no ja własnie wpadłam w paranoje,mam atak paniki...tak jakby:szok: Historia perełki tak mnie poruszyła ze szok:/ Ja też nie mam objawow,minely od tak pewnego dnia.I co ja mam myslec??? Wizyta za 5 dni:/

po cichu się witam,
dzis zrobiłam test i spadłam z krzesła bo tam dwie wielkie krechy!!!.Zaliczylismy mała wpadke...od rana rycze ale juz powoli do mnie dociera ta nowina. Nie bylam jeszcze gotowa na drugiego malucha bo jeszcze nie nacieszylam sie pierwszym i nie ochlonelam od pieluch i niemowalków ale zycie swoje...trzeba bylo myslec glowa a nie d...pa heheh

Majówkową biedroneczke juz znam bo razem jestesmy sierpniówki2011 a reszte zaraz poznam

To co przyjemnych ciąż :)

noelle- spokojnie!! przecież nigdzie nie jest napisane że trzeba mieć objawy cały czas!!!! pamiętaj że stres nie sprzyja maluszkowi!!!- dzisiaj w kółko to sobie powtarzam:tak: bądź optymistką!!! a ja trzymam kciukasy:-)

devi- witaj i gratulacje:-)

Noelle ja myślę, że tylko spokój, choć sama ledwo się trzymam.
Jeśli masz możliwość to poproś w pracy o usg. Masz ten komfort, że pewnie ci zrobią bez problemu.

Devi
witaj. Gratuluję II

A myślenie dupą ma czasem fajne % :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry