reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Własnie była u mnie przzełożona i powiedziała, że jak nie mam nic pilnego to mogę już iść do domku... ale ja i tak muszę poczekać na mijego D bo ma po mnie przyjechać :) więc ładnie podziękowałam i powiedziałam że skorzystam jak przyjedzie szanowny małżonek. Piątek, jak super że dwa dni wolnego :)
Już się nie mogę doczekać, jutro jadę z kumpelą na zakupy, brakuje mi bluzek, wiecie jakich :-) co by zakrywały brzuch albo rozpięte spodnie, bo ja mam podobny problem jak Zapominajka, najchętniej bym już wskoczyła w jakieś ciążowe spodnie, brzuch to mi wysadziłao jak bym w 6 miesiącu była a nie 9 tyg :-)
Ale chyba taki nasz urok przy drugim dziecku zawsze szybciej brzuszek widać.

Gratulacje nanulinka!!!

kochane - ja w spodniach ciążowych już 2 tygodnie śmigam!!!

a co do jedzenia... właśnie wypiłam 3 łyki kawy, zagryzłam ciastem miodowym i na deser wcinam ogórkową:p

Olga dobre dobre... :-D No mój mąż w pracy tak więc sama musiałam sobie zrobić i to ja jemu po 22 będę robiła, bo mi zapowiedział, że też ma ochotę :-D

Nanulinka gratuluję, fajnie, że mogłyśmy się przyczynić chociaż troszkę:-D

Zapominajka, Aśka skoro taka potrzeba to pewnie, że nie za wcześnie. Po mnie na razie nic nie widać, powiększyły mi się piersi, ale to raczej zauważalne na razie tylko dla mnie i może troszeczkę brzuszek zrobił się zaokrąglony, ale to troszeczkę. Z jednej strony się ciesze, ale pewnie i tak nadrobię...

Dziewczyny z tymi frytkami to i mnie zaraziłyście, ale dziś już mam zaplanowany obiad, może jutro się uda, takie domowe, ah już mi pachną!

Kolejny dzień zmierza ku końcowi, jak ten czas leci, na prawdę zanim się obejrzymy będziemy w drugim trymestrze.

Dziewczynki potrzebuję pomocy...
biggrin.gif

a wiec:

Moja P. gin uważa, że powinnam mieć cc ze względu na wrzody na jelicie grubym i ona mówi, że będzie to bezpieczniejsze ze względu na to, ze gdy zacznę przeć to może dojść do pęknięcia jelita... Mój gastrolog uważa znów, ze można zaryzykować i po prostu mnie obserwować... gdyby było jakieś krwawienie to od razu na stół...

Moje pytanie brzmi: Jeśli moja P. gin uważa, że mam mieć cc to czy np. inny lekarz mnie przyjmujący w szpitalu może zadecydować inaczej??? dodam, że rodzę w tym samym szpitalu co moja P. doktor jest lekarzem...

Widzę że nie tylko ja mam smaka na frytki, też miałam ochotę i wczoraj wcinałam hihi :) A dzis jadłam pyszne placki z kabaczka, pewnie wiele z was ich nie jadło, ale są naprawdę pyszne. A tak z innej beczki to ja w tym roku idę na dziekankę, muszę znaleźć pracę, przepracować 30 dni, i potem do porodu ZUS mi będzie płacił:cool2: W pon zaprosili mnie na rozmowę, mam nadzieję że mnie przyjmą :) Tylko problem z tym że będę pracować przy jedzeniu( jeśli mnie zatrudnią) , jak poczuje jakiś zapaszek nie odpowiadający mi, i będę musiała chodzić do kibelka, to już gorzej... Ale jestem dobrej myśli. W poniedziałek pierwsza wizyta u gin, już nie mogę się doczekac !!

reklama
Do góry