reklama
mysiak
Fanka BB :)
Ja w ciązy z Asią miałam ochote na cebule, codziennie zjadałam 2-3 szt i to gryzłam jak jabłka, moj R nie mógł na to patrzec, minęło mi po pierwszym trymestrze, do tego śmierdział mi piekarnik i mięsko śmierdziało....
a teraz hm.. miesa nie przełknę....
Ale dzis odkryłam coś strasznego... kupiłam puszke coli... wysączyłam ją od rana i dałam rade zjesc całą kanapke i nie "rozmiawiałam z niedzwiedziem.." no ale przeciez nie bede piła coidziennie coli by egzystowac po ludzku.... hm... dziwne to...
A co do jabłek to lubie szarą renete i championy
Gala tez wchodzi, ale jest za słodka juz dla mnie... wole winne jabłuszka
A dzis szefowa mojego R nawiozła mi czerwonego i białego winogrona z działki.. jest słodziutki, ale zjadam 2-3 szt i nie daje rady wiecej....
a teraz hm.. miesa nie przełknę....
Ale dzis odkryłam coś strasznego... kupiłam puszke coli... wysączyłam ją od rana i dałam rade zjesc całą kanapke i nie "rozmiawiałam z niedzwiedziem.." no ale przeciez nie bede piła coidziennie coli by egzystowac po ludzku.... hm... dziwne to...
A co do jabłek to lubie szarą renete i championy
A dzis szefowa mojego R nawiozła mi czerwonego i białego winogrona z działki.. jest słodziutki, ale zjadam 2-3 szt i nie daje rady wiecej....
Noelle1986
czesc dziewczyny,
ja tylko na chwile. Do pracy nie poszłam. Wymiotowałam cała noc i pol poranka:/ Jakies zatrucie czy cos:/ teraz staram sie odespac tą jakże dłuuuga noc:/
Jak odzyskam forme,to moze wieczorem zajrze na BB.
pozdrawiam!
ja tylko na chwile. Do pracy nie poszłam. Wymiotowałam cała noc i pol poranka:/ Jakies zatrucie czy cos:/ teraz staram sie odespac tą jakże dłuuuga noc:/
Jak odzyskam forme,to moze wieczorem zajrze na BB.
pozdrawiam!
Mdła
Gdyby mi cola pomagala to bym pila codziennie
.Niestety nie pomaga
.Wczorajsze"poranne mdlosci"trwaly od 7:20 do 23:00.Teraz po prostu ide spac.mam nadzieje,ze to chociaz troche pomoze.Bo od 8:00 dzisiaj to samo.ale trzeba myslec pozytywnie-w pierwszej ciazy juz bylam na plusie.Az tak mnie nie rzucalo.To moze bede tym razem taka piekna,chuda tylko z brzuszkiem?Jak jaka modelka albo inne cudo?
.Niestety nie pomaga
.Wczorajsze"poranne mdlosci"trwaly od 7:20 do 23:00.Teraz po prostu ide spac.mam nadzieje,ze to chociaz troche pomoze.Bo od 8:00 dzisiaj to samo.ale trzeba myslec pozytywnie-w pierwszej ciazy juz bylam na plusie.Az tak mnie nie rzucalo.To moze bede tym razem taka piekna,chuda tylko z brzuszkiem?Jak jaka modelka albo inne cudo?
mysiak
Mdła... ja mam poki co 1,5kg na minus.... w tydzien....hehs
a ja nie zdzierżyłam i zrobiłam sobie sałatkę owocową - 3 litry
na razie zjadłam z pół litra, ale siedzi w lodówce i nabiera mocy... do jutra wieczór zjem...
a za te frytki to Was chyba ubiję;-) a kysz, a kysz... nie pójdę już po ziemniaki, o nie...
noelle, oby te nudnosci szybko się skończyły, nie złapałaś mam nadzieję jakiego rota w pracy?
na razie zjadłam z pół litra, ale siedzi w lodówce i nabiera mocy... do jutra wieczór zjem...a za te frytki to Was chyba ubiję;-) a kysz, a kysz... nie pójdę już po ziemniaki, o nie...
noelle, oby te nudnosci szybko się skończyły, nie złapałaś mam nadzieję jakiego rota w pracy?
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Noelle zdrowiej kochana. Współczuję dolegliwości.
Kora wrzuć przepis na sałatkę owocową ( też za mną chodzi) ale z taką klasyczną jaką robię zawsze nie chce mi się kombinować. Może twoja prostsza będzie.
A ja pragnę poinformować, że dzisiaj zostałam zmuszona do wyciągnęcia z szafy spodni ciążowych...
Nie wiem tylko, czy to nie za szybko
Kora wrzuć przepis na sałatkę owocową ( też za mną chodzi) ale z taką klasyczną jaką robię zawsze nie chce mi się kombinować. Może twoja prostsza będzie.
A ja pragnę poinformować, że dzisiaj zostałam zmuszona do wyciągnęcia z szafy spodni ciążowych...
Nie wiem tylko, czy to nie za szybko

Wow, Zapominajka, to już? ;-)
Myślę, że jak jest taka potrzeba, to na pewno nie jest za wcześnie!
Zostały mi jeszcze dwie godziny w pracy, jadę na rezerwie... co chwilę muszę się posiłkować jakimś słodkim jedzeniem, bo tak mi słabo
Myślę, że jak jest taka potrzeba, to na pewno nie jest za wcześnie!
Zostały mi jeszcze dwie godziny w pracy, jadę na rezerwie... co chwilę muszę się posiłkować jakimś słodkim jedzeniem, bo tak mi słabo
Ostatnia edycja:
reklama
Nie wiem tylko, czy to nie za szybko![]()
u mnie "sałatka" to po prostu co się nawinie - żaden przepis ... tym razem wpadły jabłko, gruszka, banan, winogrona, nektarynka i pomarańcz... co było w domu + nektarynka, bo nie znalazłam brzoskwini, która mnie scigała...
a co spodni ciążowych, ja już tez wyciagnełam i własnie schną... w pracy już rozpinam spodnie jak siedzę, a w domu pomykam w dresie...
strasznie mnie zaczął ciągnąć brzuch, aż się położyłam.... ja jakoś nospie nie ufam... no chyba, ze mus...
Podziel się: