czarnulka19
Zaciekawiona BB
Sun, widzę, że Ty też z Łodzi
Gdzie zamierzasz rodzic ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Sun, widzę, że Ty też z ŁodziGdzie zamierzasz rodzic ?

Dziewczynki potrzebuję pomocy...![]()
a wiec:
Moja P. gin uważa, że powinnam mieć cc ze względu na wrzody na jelicie grubym i ona mówi, że będzie to bezpieczniejsze ze względu na to, ze gdy zacznę przeć to może dojść do pęknięcia jelita... Mój gastrolog uważa znów, ze można zaryzykować i po prostu mnie obserwować... gdyby było jakieś krwawienie to od razu na stół...
Moje pytanie brzmi: Jeśli moja P. gin uważa, że mam mieć cc to czy np. inny lekarz mnie przyjmujący w szpitalu może zadecydować inaczej??? dodam, że rodzę w tym samym szpitalu co moja P. doktor jest lekarzem...