reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Sun, widzę, że Ty też z Łodzi :) Gdzie zamierzasz rodzic ?

W Madurowiczu... bo tutaj mam lekarza... chodzę do Agaty Karowicz-Bilińskiej - świetna lekarka :-) (tzn. teraz jeszcze chodzę do lekarza w Klinice Leczenia Niepłodności, ale zaraz po badaniach genetycznych wracam do mojej ukochanej lekarki).. na poprzedniej stronie zadałam pytanie odnośnie planowanego cc... i czekam bo może któraś dziewczyna była w podobnej sytuacji...

A ty gdzie chodzisz do gina i gdzie będziesz rodziła???

Ostatnia edycja:
Ja idę do Antoniego Baradyna, on w Rydygierze pracuje, ale na wizytę idę do jego prywatnego gabinetu. Właśnie też zastanawiam się nad Madurowiczem. bo wiele koleżanek mi go polecało. Wiec albo Rydygier albo Madurowicz. W przyszłym tygodniu podejmę decyzję :-)

No ja też do ginekologów chodzę prywatnie... niestety na NFZ mam bardzo złe doświadczenia... jak się płaci to jednak jest się inaczej "obsłużonym" :-) Jednak kasa robi swoje :-p

No ja w Madurowiczu mam jeszcze znajomą położną więc jak coś to ona jeszcze będzie.. dlatego na 100% idę do tego szpitala... a po drugie też koleżanki mi bardzo polecały ten szpital...

W pierwszej ciazy juz bylo po mnie cos widac.Teraz musze miec wielkie checi zeby dostrzec zaokraglony brzuszek :-) Nawet piersi jakos nie chca zaczac rosnac.Ale Szanowny Malzonek raczyl juz mi przypomniec niefortunny tekst,z jakim wypalil do mnie maz mojej mamy w pierwszej ciazy:"Ale ty sie juz cycolina zrobilas!"
jakies 1,5godz temu zakonczylam trwajacy od wczoraj od 7:20 maraton kibelkowy.Przezylam i zglodnialam.Gotuje pyszna fasolke szparagowa prosto od chlopa :) mniam,mniam....

Nanu raz jeszcze gratuluję raz jeszcze!!!

Biedroneczko jak po wizycie?

Dziewczynki potrzebuję pomocy...
biggrin.gif

a wiec:

Moja P. gin uważa, że powinnam mieć cc ze względu na wrzody na jelicie grubym i ona mówi, że będzie to bezpieczniejsze ze względu na to, ze gdy zacznę przeć to może dojść do pęknięcia jelita... Mój gastrolog uważa znów, ze można zaryzykować i po prostu mnie obserwować... gdyby było jakieś krwawienie to od razu na stół...

Moje pytanie brzmi: Jeśli moja P. gin uważa, że mam mieć cc to czy np. inny lekarz mnie przyjmujący w szpitalu może zadecydować inaczej??? dodam, że rodzę w tym samym szpitalu co moja P. doktor jest lekarzem...

Jak dla mnie to ginekolog stwierdza wskazanie do cesarki i raczej nikt nie powinien tego podważać, ale wiadomo że dzieją się różne rzeczy i w każdym szpitalu inne panują zwyczaje!

po pracy i zakupach, jutro urodziny męża :) Biorę się za makaron z kremowym pesto. Frytki mogłabym jeść tonami smaka mam 24/7.
Dziś strasznie się martwiłam bo cały dzień zero humorów, zmęczenia, saków, mdłości... Zaczęłam świrować.... Wyszłam z pracy i trach! Atak wściekłych mdłości. Jutro jeszcze praca a potem dwa dni wolnego - mój dom wygląda jak pobojowisko ;/ Brzuch dalej spuchnięty dziś będe piła dziurawca i zobacze czy pomoże. Półki co komu mówię że jestem w ciąży to słysze ' no właśnie się domyślałam' albo 'no widzę właśnie' :D

ale mi zrobilyscie smaka na frytki.....
musze wytrzymac do jutra bo boje sie zjesc cos ciezkostrawnego na noc
ostatnio mialam okropne bole zoladka nawet po zwyklej kanapce z pomidorem zjedzonej po godzinie 19....;/
okazalo sie ze te moje wczesniejsze wymioty spowodowane byly jakims wirusem a nie ciaza bo maz niestety tez chorowal....;/
Dobra strona jest to ze moge jesc prawie wszystko na co mam ochote, oprocz ciezkostrawnych potraw wieczorami

reklama
Dziewczynki nie wiem czy byla juz wczesniej o tym mowa ale mam pomysl zeby podsylac na nasze forum fajne przepisy na zdrowe, pyszne dania:)
ZAINSPIRUJMY SIE TROCHE!!! Co o tym myslicie? Ja chętnie poproszę o Wasze ulubione przepisy:)
Bo ja tez chodzac po sklepie nie wiem juz sama co mam kupowac. Czasami kupie jakies warzywko, itp a potem nie wiem co mam z niego zrobic.
Bede pierwsza i zaraz przesle przepis na pyszne danie, ktorym zajada sie moja cala rodzinka.

Do góry