reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2013 :):)

Cześć kobietki;))

Nie przejrze 349 stron zeby was poznac;D Wiec tylko sie grzecznie przywitam;)
Jestem po dwoch nieudanych ciazach - zakonczonych zabiegiem ok. 9 tyg i dlugich staraniach. Ta jest trzecia i poki co szczesliwa;D W czwartek bylam na drugim USG i widzialam moje 1cm szczescie z bijacym serduszkiem;)))) Wczesniej nie dane mi bylo tego doswiadczyc wiec to byl najpiekniejszy widok jaki moglam zobaczyc i dzwiek jaki moglam uslyszec;) Foteczke wkleje w odpowiednim watku:)

reklama
Jestem
wybaczcie ze dopiero teraz sie pojawiam, ale po przyjezdzie z wizyty i zjedzeniu spoznionego obiadu wzielam Apap na bol glowy bo dzis strasznie mi dokuczala pewnie ze wzgledu na cisnienie, padlam do wyrka i niedawno sie przebudzilam
shocked.gif

U fasolki wszystko w porzadku, o wizycie w odpowiednim watku, martwi mnie jedynie moje cisnienie znow zaczynaja sie chocki klocki ehh, mam zalozyc ksiazeczke pomiarow i znow kontrolowac jak w poprzedniej ciazy.
Nie nadrobie juz dzis co i jak bo zaraz cos zjem i pojde znow sie polozyc, mam dzis kiepski dzien jesli chodzi o samopoczucie przez ten bol glowy i zawroty:baffled:

Witam nowe majowki, zaczynam sie gubic, jest nas coraz wiecej, kochane prosze o info na pv od nowych osob z data porodu wg OM, bym mogla wszystkie dopisac na liste :)):tak:
Milej nocy kochane i do jutra

dzień dobry dziewczyny,

Biedroczka
gratuluję udanej wizyty. Zyczę Wam spokojnego i udanego weekendu, dla mnie dziś wazny dzień, mój ślub :) trzymajcie kciuki coby mi porcelana dziś życzeń nie skladala :p i deszcz zaczekal do wieczora ;)

O, wikki, ale wcześnie na nogach w ten arcyważny dzień!
Moje samopoczucie, zaraz jak wyszłam wczoraj z pracy się poprawiło, chociaż przespałam 11 godzin chyba i dopiero jest w pełni OK.
Oczywiście, zmotywowana nie wiadomo gdzie;-), zjadłam sobie talerz frytek (ale z pieca, żeby było minimalnie zdrowiej).

Odliczam dni do mojej pierwszej wizyty z NFZu - 9 dni - to już będzie grubo 9ty tydzień - jak tam nic nie zobaczmy na tym ekraniku, to już nie wiem:eek:

Miłej soboty i niedzieli (to dla mnie obecnie dwa dni w tygodniu, które mają jakikolwiek sens) - w resztę się duszę pod klimatyzatorem.

Kasienkadg witaj! I rozgosc sie:D

wiikki szczęścia kochana!!

A ja dzisiaj zdecydowanie lepiej. Po wczorajszych sensacjach zołądkowych ani sladu. Z tejże okazji zjadłam przepyszne sniadanie:D
zycze milego weekendu. Samych pozytywnych wiadomosci. Ja uciekam,dzisiaj zakkuuuuuupy ,kino a wieczorem male spotkanko towarzyskie:D Jutro do pracy. Tak więc :do poniedzialku!!:D

dzien dobry kobietki... Witam wszystkie nowe majóweczki :)

Ja już wczoraj siegnełam dna.. wieczorem miałam tak silne wymioty ze az krew sie pojawiła... jestem tym przerazona... byle do pon, ide do lekarza, moze mi coś da na to....bo zwariuje....

Dzis na sniadanie zajadam kisiel...

dzień dobry mamy, oto kolejny piękny dzień oczekiwania na nasze dzieci :) Ja wsuwam bułeczkę z szyneczką po którą mąż jechał aż do Addelstone, do polskiego sklepu (nie wiele rzeczy w tym momencie mi wchodzi) i zbieram się do pracy - wreszcie ostatni dzień a potem dwa dni wolnego.
Jak to jest z tymi objawami? Moje jakoś strasznie przycichły od dwóch dni.. Czy to powód do zmartwień czy raczej normalka?

Witam Dziewyczny!

Witajcie nowe majóweczki, gratuluję!

Wiikki życzę pięknego dnia i wszystkiego naj!

Biedroneczka cieszę się, że wizyta ok, najważniejsze, że to ciśnienie masz pod kontrolą.

Ja dziś wstałam w miarę bez mdłości i tak też zostało do teraz, a czy cały dzień będzie taki? Może uda nam się wieczorem wyskoczyć do kina:happy2: Niestety jestem w pracy, ale to 4 godzinki, więc szybko zleci.

reklama
Dzień dobry baby ;-)

Pogoda z aoknem zdechła i ja też jakaś ble, choć to mnie powoli przestaje dziwić.

Cześć dziewczyny! Jak wszystko dobrze pójdzie to według moich obliczeń 27 maja zostanę mamą :) USG zaplanowane na piątek. Jak na razie jestem na duphastonie i staram się myśleć pozytywnie! ;)

dzięki :) Pierwszą ciążę poroniłam w 8tc. Teraz jestem pozytywnie nastawiona :)

Witaj, przykro mi z powodu twojej straty. Mam nadzieję, że teraz już doczekasz się upragnionego maleństwa!

Cześć kobietki;))

Nie przejrze 349 stron zeby was poznac;D Wiec tylko sie grzecznie przywitam;)
Jestem po dwoch nieudanych ciazach - zakonczonych zabiegiem ok. 9 tyg i dlugich staraniach. Ta jest trzecia i poki co szczesliwa;D W czwartek bylam na drugim USG i widzialam moje 1cm szczescie z bijacym serduszkiem;)))) Wczesniej nie dane mi bylo tego doswiadczyc wiec to byl najpiekniejszy widok jaki moglam zobaczyc i dzwiek jaki moglam uslyszec;) Foteczke wkleje w odpowiednim watku:)

Witaj, gratuluję!!!

dzień dobry dziewczyny,

Biedroczka
gratuluję udanej wizyty. Zyczę Wam spokojnego i udanego weekendu, dla mnie dziś wazny dzień, mój ślub :) trzymajcie kciuki coby mi porcelana dziś życzeń nie skladala :p i deszcz zaczekal do wieczora ;)

Trzymam kciuki i niecierpliwie czekam na fotorelację!

dzien dobry kobietki... Witam wszystkie nowe majóweczki :)

Ja już wczoraj siegnełam dna.. wieczorem miałam tak silne wymioty ze az krew sie pojawiła... jestem tym przerazona... byle do pon, ide do lekarza, moze mi coś da na to....bo zwariuje....

Dzis na sniadanie zajadam kisiel...

Krew??? Gdzie? Byłaś u lekarza pierwszego kontaktu?
Mam nadzieję, że to było tylko jednorazowe!

Do góry