Mdła
Fanka BB :)
Mysiak wspolczuje bardzo i lacze sie w bolu...Ja dzisiaj po 2 i pol dnia maratonu zakonczylam maratony do lazienki i mam nadzieje,ze dzisiaj bedzie ten SZCZESLIWY DZIEN
Ale powiem szczerze,ze stracilam nadzieje ze przyjdzie poranek,ktorego pierwszych minut nie spedze w objeciach z porcelana....
Rysia masz nieciekawa sytuacje.Z doswiadczen z moja(kochana lecz cokolwiek...hmmm..."trudna" i nieomylna) mama moge poradzic ci tylko jedno.Ciesz sie synkiem,wsparciem meza i malenstwem,ktore nosisz pod sercem! Nie wiem jak z twoja ale mojej mamie do rozumu nie da sie przemowic.To rozum musi przemowic do niej i zwykle trzeba na to czasu
Ja po prostu nie zwracam uwagi na jej fochy i traktuje ja serdecznie i dokladnie tak samo jak zwykle.To nie moj problem ze ona sie obrazila tylko jej.Nie to ze zawsze taka madra bylam-dluuugo sie bardzo kazda obraza majestatu przejmowalam,obwinialam ze jestem zla corka i inne takie.Na cale moje szczescie moj Szanowny Malzonek wyperswadowal mi te wyrzuty i pokazal,ze obecnie stosowana metoda dziala lepiej,przyjemniej,skuteczniej.I nasze klotnie z mama zredukowaly sie o jakies....95%!:-)
Wikki!Najlepszego,spelnienia wspolnych marzen,niekonczacej sie milosci,cierpliwosci i zrozumienia!100 lat Mlodej Parze!
Ale powiem szczerze,ze stracilam nadzieje ze przyjdzie poranek,ktorego pierwszych minut nie spedze w objeciach z porcelana....Rysia masz nieciekawa sytuacje.Z doswiadczen z moja(kochana lecz cokolwiek...hmmm..."trudna" i nieomylna) mama moge poradzic ci tylko jedno.Ciesz sie synkiem,wsparciem meza i malenstwem,ktore nosisz pod sercem! Nie wiem jak z twoja ale mojej mamie do rozumu nie da sie przemowic.To rozum musi przemowic do niej i zwykle trzeba na to czasu
Ja po prostu nie zwracam uwagi na jej fochy i traktuje ja serdecznie i dokladnie tak samo jak zwykle.To nie moj problem ze ona sie obrazila tylko jej.Nie to ze zawsze taka madra bylam-dluuugo sie bardzo kazda obraza majestatu przejmowalam,obwinialam ze jestem zla corka i inne takie.Na cale moje szczescie moj Szanowny Malzonek wyperswadowal mi te wyrzuty i pokazal,ze obecnie stosowana metoda dziala lepiej,przyjemniej,skuteczniej.I nasze klotnie z mama zredukowaly sie o jakies....95%!:-)Wikki!Najlepszego,spelnienia wspolnych marzen,niekonczacej sie milosci,cierpliwosci i zrozumienia!100 lat Mlodej Parze!
Ostatnia edycja:
)
Chciałam odkurzać, ale gdy otworzyłam rainbowa, żeby wlać wody do pojemnika, okazało się, że (k**wa, nie wiem jakim cudem) nie wylałam wody z poprzedniego odkurzania i wszystko w środku zgniło... Smród, jakby coś zdechło