reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2013 :):)

Iownka wiem mam dokładnie to samo. wszystko mnie budzi. wiatr za oknem, światło latarni. kot chodzący po domu. przekręcający się na drugi bok mąż.
Aśka :) to dobre pocieszenie dla mnie. może i mi też przejdzie.
Zapominajka a co to znaczy?:szok: martwię się o Ciebie.
ja też odebrałam wynik i mam ujemny w tym miejscu.albo lepiej jeszcze sprawdze.

reklama
Wiikki wygladaliscie pieknie!A Panna Mloda zjawiskowo-sliczna sukienka i tak zwiewnie i dziewczeco sie prezentujesz w niej :tak: Gratulacje i szczescia Mlodej Parze!

Wizyta u gina w sobote.Wszystkie badania i tak dalej.Ciekawe czy bede miala USG?Teoretycznie okolo 12tc powinno byc.
Dziewczyny bedziecie robily USG 3D czy tam 4D?Ja robilam w pierwszej ciazy i bylam zachwycona.I pewnie bede chciala zrobic teraz tez.A co Wy o tym myslicie?

Medal dla mojej mamy!Zadzwonila zapytac czy mi sie poprawilo.Jak tylko mnie uslyszala to powiedziala zeby maz przyjechal o obiad do niej.Calosc nam zapakuje i nie bede musiala dzisiaj gotowac.Tylko rosolek na jutro nastawie bo wszyscy jacys pochorowani w domu...:confused2:

Jest nas tu tak duzo, ze wystarczy 2 dni nie zagladac i juz jest kupa nadrabiania:szok:

Wiikki - wszystkiego dobrego na nowej drodze życia;) Ja slub bralam 1 pazdziernika, ale rok temu;) I dzidzius to jest nasz prezent na rocznice;):-D

aniaczek
- do kosmetyczki mozna jak najbardziej, ale nie wszystkie zabiegi nadaja sie dla kobiet w ciazy. Ale mikrodermabrazja jest bezpieczna, a to tez rodzaj oczyszczania twarzy, nie boli wiec to tez ci polecam ( z wyksztalcenia jestem kosmetyczka, niestety nie pracuje w zawodzie;))

framama - ja tez mam problemy ze snem:-( najgorzej jest jak sie obudze w nocy do wc, to potem ciezko mi zasnac... A rano wstac nie moge:szok:

U mnie dzien jak co dzien - mdlosci i sennosc:-( Zrobilam dzis na obiad pesto, ktore bardzo lubie, z pomidorami i mozarella... I nie tknelam tego nawet bo mnie cofalo:-(
A powiedzcie czy was tez mecza dziwne sny w nocy? Bo ja mam sny KAZDEJ, doslownie KAZDEJ nocy. Czasem dziwne, czasem realistyczne. Ale nigdy tak nie mialam, zeby co noc mi sie cos snilo;/:eek:

heloł...

Dziewczyny potrzebuje pomocy...

Moze kóras z was ma do odsprzedania jakieś zastrzyki clexane 40mg?? chetnie odkupie, bo sie okazało ze mam na 100% a to jest gigantyczny koszt...

U mnie ok, serducho bije jak dzwon :)

citrus wprawdzie nie jestem mysiak, ale moja dr w klinice powiedziala ze nie mam wskazan do znizki na clexane a maja duze kontrole i nie moze przepisac na R. ;/ Podobno wg najnowszych danych clexane na znizke dostaja kobiety po 2 poronieniach albo z zespolem jakims tam fosfolipidowym czy jakos tak....bez sens...

citrus bo po poronieniach nie nalezy sie refundacja...pozmieniały sie przepisy, teraz dostałam refundowany w ramach diagnostyki, ale wiecej lekarz nie moze mi tak przepisac niestety :(

reklama
Do góry