reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2013 :):)

Nia wiem ,ze to strasznie zabrzmi ,ale cieszę się ,że nie jestem w tej bezsenności sama. mam nadzieję ,że już niedługo nam przejdzie :-)
Nia ciesze się ,że o mnie nie zapomniałyście.

ja też w pracy ,a pracy tyle ,ze płakać mi się chce.
dziś mnie strasznie muli, tak ,że jak jakikolwiek zapach poczuje to :laugh2:

reklama
Zaraz się zapłaczę, skończyła się tarta z czekoladą, orzechami włoskimi i karmelem... :-:)-:)-( Najlepsze ciasto, jakie wyszło mi w ciągu ostatnich miesięcy :-D

Ach...

Nie, nie, w tygodniu piekę, bo nie jadam słodyczy poza weekendami, nie chcę się roztyć jak wieloryb, bo później w żadne ciuchy nie wejdę i będę dyszeć jak parowóz, gdy mi bębenek urośnie :-p
A tarta tylko brzmi tak "łał", jest prościutka w wykonaniu, a zniewalająca w smaku. Dobrze, że połowę dostał syn i tata W., bo inaczej byśmy się we dwójkę zasłodzili na amen :eek:

http://artkulinaria.pl/magia-gotowania/przepisy/tarta-z-orzechami-wloskimi-i-karmelowa-polewa - tutaj jest przepis. Troszeczkę go zmodyfikowałam, podwoiłam składniki i dodałam maleńkie kosteczki czekolady gorzkiej ;)

kurde u mnie w rodzinie się często rodzi przez cc :/ chyba jakieś fatum. Ja nawrotu paskudnej opryszczki ani na jednych ani na drugich wargach nie miałam od lat 5-ciu ale słyszałam że może ona występować bezobjawowo... Musze oczywiście powiedzieć położnej o tym (w Anglii gina widzisz dopiero przy porodzie) mam nadzieje że nie zignoruje tego (nie zdziwiłabym się). Martwie sięęęęęęęęęęęęę :(

Witam Was poniedziałkowo!

Wiikki
śliczna z Was para!

U mnie samopoczucie dziś może być, nie jest źle.
Ja na szczęście opryszki nie miałam żadnej.

Citrus
pięknie ta tarta wygląda, może zrobię na weekend. Bo podobnie jak Ty w weekend pozwalam sobie na troszkę więcej, od lat taką metodę stosuję i jest ok.

Nie mam pomysłu co zrobić dziś na obiad, może podpowiecie chwaląc się swoimi obiadami?

Dzień dobry;
nalatałam się i teraz mam chwilkę, żeby was nadgonić.

citrus 2 tygodnie temu maglowałysmy ten temat:d Bralas w nim udzial:D ja mam od samego początku taka wydzieline z piersi,to bardziej zmiany hormonalne niz siara:D tak wiec w ciązy to norma.I bardzo indywidualna sprawa:D

Co do usg to roznie bywa,standard to 3 usg. Natomiast większa ilosc zalezy od lekarza.ja chodze do takiego co często robi. co na mnie dziala uspakajająco:D Wierze w bezpieczenstwo usg więc ciesze sie ze srednio raz na miesiac bede mogla szkraba podejrzec:D

Dziewczyny ja jutro na wizyte. Boje sie jakos. Po wydarzeniach z lorelain i perełką strach mnie oblecial:/eh... byle do jutra!

Zapominajko
!Wyczytałam,ze widac juz brzuszek u Ciebie:D Pieknie kochana! Ja tez bym w chwili obecnej chciala miec to bym wiedziala ze maluch rosnie. A tak musze czekac do jutra:/

Dzisiaj zaplanowałam robienie pierogow:D ruskich i z mięsem:D

Spokojnie, myślę, że będzie dobrze. Ja mam wizytę w środę i też już się trzęsę.
A na obiadek dziś ruskie :-D

dzień dobry ;)

Wysyłam obiecane zdjęcie weselne ;) Dzis mam wizyte u gin niestety tylko kontrolna bez usg ale zawsze cos tam sie dowiem.
Miłego poniedziałku a zarazem calego tygodnia :)

Śliczna z was para. Sukieneczka też super.
Dużo szczęścia!!!

Zaraz się zapłaczę, skończyła się tarta z czekoladą, orzechami włoskimi i karmelem... :-:)-:)-( Najlepsze ciasto, jakie wyszło mi w ciągu ostatnich miesięcy :-D

Ach...

Przykro mi z powodu tej tarty! Następnym razem większą blachę sobie spraw :-D

A ja odebrałam dziś wyniki i nie jestem niestety zadowolona.
Najbardziej mnie przeraził igG różyczki dodatni :szok:
Zaraz będę szukała w starych kartach ciąży, czy miałam badaną i jaki był wynik. No i teraz to mam dopiero stres :-(

Citrus choć nie zauważyłam u siebie pociągu do słodyczy w ciąży to ta tarta wygląda tak cudnie, że dostałam ślinotoku, i chyba zrobię taką w domu. :-)

Framama nie jesteś sama, choć zdarza mi się wstawanie nocne coraz rzadziej:-)

Zapominajka nie stresuj się, trzymam kciuki żeby było wszystko ok..

Ostatnia edycja:
Framama nie jesteś sama, choć zdarza mi się wstawanie nocne coraz rzadziej:-)

Ja za to w nocy śpię tak lekko (z przerwami na sikanie oczywiście), że mi się wydaje, że nie śpię, tylko drzemię cały czas.. I może to dlatego właśnie tyle godzin snu potrzebuję, żeby się zregenerować odpowiednio przed pracą...

reklama
Cześć dziewczyny :)
Mało tu zaglądam ale, często Was podczytuję. Jak mój M dorwie się do kompa to ja nie mam szans więc potem staram się nadgonić co tam u Was słychać.
Wiikii piękna z Was para, gratulację i życzę dużo szczęścia i wszystkiego co w życiu najlepsze :)
Zapominajka te IgG dodatnie to chyba dobrze tzn. że masz przeciwciała i nie zachorujesz już na różyczkę, tak mi się wydaję, więc się nie stresuj. Zapytaj jeszcze jakiegoś lekarza.
Citrus jak ja Ci zazdroszczę tej tarty, ja mogę tylko pomarzyć o takich słodkościach mam ścisłą dietę niestety :(

Do góry