Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiec moglo sie pozmieniac.Chociaz mogloby sie wydawac,ze powinno taniec a nie drozec bo wtedy to byla "nowosc"
Teraz tez na pewno bede sie dopytywac o mozliwosc i odplatnosc.Bo wiem ze dodatkowo sie placi ale koszty moga byc rozne.Badania na toksoplazmoze siegaja prawie 100€ jak czytalam na niektorych forach a u mojego gina w gabinecie zaplace 35€.Wiec do przezycia a w moim przypadku konieczne bo kota mamy.
) a pozniej tez szczepili wszystkie dziewczeta.Ale bym nie panikowala.grunt to spokoj ;-)Dziewczyny, właśnie szykuje się na pierwszą wizytę u ginekologa. Trochę się stresuje, ale mam nadzieje, że wszystko będzie ok, musi być !! Trzymajcie kciuki![]()

Są jakieś przeciwskazania dla żelatyny w ciąży? Straszną mam ochotę na mus owocowy :>
Mam dziś mega zły dzień, głowa boli, spać i nie dobrze a wrażliwość na zapachy mnie zabije w krótce![]()

Dziewczyny, właśnie szykuje się na pierwszą wizytę u ginekologa. Trochę się stresuje, ale mam nadzieje, że wszystko będzie ok, musi być !! Trzymajcie kciuki![]()
Sun rozumiem że mąż się bardzo ucieszył ale to było... głupie z jego strony.... sorki za szczerość.