reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2013 :):)

Sun7 to nieźle Twój mąż się pochwalił:) też bym była zła, na razie wiedzą rodzicę i może, ze z 6 osób (małżeństwo przyjaciół, koleżanka z pracy nie dało się ukryć przez mdłości i 2 znajomych męża, bo nie mógł się powstrzymać) Przy najbliższej okazji (nie wiemy kiedy to się wydarzy) mamy zamiar powiadomić paczkę znajomych z którymi się spotykamy no i myśle, że czas najwyższy oznajmić w pracy.

Mi chyba powoli mdłości przechodzą, bo od 3 dni jakby troszeczkę mnijesze są...

reklama
Ja na razie powiedziałam mężowi i 2 koleżankom, tzn jedna sama widziała bo u niej na teścik siknęłam :-D

A rodzicom pewnie niedługo powiem, jeśli w środę wszystko będzie ok.
Choć ja na razie nikomu bym nie mówiła, tak żeby nie zapeszać.

Mam dzisiaj dzień do niczego.

Hej laseczki!
Ja dzisiaj Zapominajko tez mam dzień do niczego. od powrotu strasznych mdłosci,bo zatrwazające zawroty głowy:no: Pierogi zrobilam.Wszyscy szczęsliwi;D A ja potem spalam cały dzień....kiepska sprawa :/
Jutro prosze Was trzymajcie kciuki za wizyte!!! Stres mam niesamowity:/

Troche mnie tu nie bylo,czy wiecie co z Dziewalajna?

Sembonzakura - kurde nie moge zapamietac twojego nicku;D Pociesze sie ze ja mam to samo - mdlosci i wech lepszy od mojego psa. Zawsze lubilam w domu miec rozne zapachy typu air wick itp. teraz wszystkie powylaczalam bo nie daje radu z nimi. Do lodowki zagladam na wdechu. I tez czekam z niecierpliwoscia az to przejdzie... Bo powoli juz nie daje rady...

Kasienkadg ja już łzy mam w oczach po prostu od tej nadwrażliwości na zapachy. A mdłości i ból głowy mam dziś tak okropny że żyć się odechciewa :(

Co d mojego nicku to Sembonzakura po japońsku znaczy milion kwiatów wiśni ;) może tak ci łatwiej będzie zapamiętać - hehe :>

mam pytanko:

polecacie jakieś biustonosze na czas ciąży? mega bolą mnie piersi więc potrzebuję jakiś dobry bezszwowy do spania (bez nie daję rady) no i do chodzenia też, bo się moje za małe robią.....:/

minerva, czarnulka!!!!

jak wizyty? czekamy na wieści!!!

Ostatnia edycja:
nanulika- mi w pierwszej ciąży sprawdził sie świetnie bezszwowoy sportowy stanik, nawet potem podczas krótkiej przygody z karmieniem z niego korzystałam. Kupiłam w decathlonie.
Widze ze jestes z Wrocławia? z jakiej czesci?

reklama
nanulika- sporotwy polecam...zawsze i po ciazy moze sie przydac a te ciazowe sa takie okropne...no chyba ze juz inwestowac w stanik za ponad 100zł.
Ja z drugiej strony miasta- Krzyki-Gaj,Jagodno

Do góry