reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

Jeśli tak samą siebie widzisz, to Ty wiesz najlepiej, dlaczego. Ja też mam wrażenie, że przesadzam z jedzeniem w ostatnich dniach, więc zaczynam się stopować, bo tak być nie może. Nie po to walczyłam o normalną sylwetkę, by się jej pozbyć ;-)

reklama
Anie tez uwielbiam :)

feelfine- super ze badania wyszly dobrze, i fajnie ze juz podejrzewacie plec, chlopcy sa naprawde super :)

Zapominajka- ja tez przybieram w niesamowitym tempie, odchudzac sie nie wolno absolutnie jedynie co ratuje to rozsadna zdrowa zywnosc, ale jak tu byc rozsadnym jak ma sie ataki glodu :)
ale rogale wstawilas, litosci nie masz... tez chce takiego

citrus- ja po porodzie bede pewnie czestym goscie jednego z Twoich blogow, juz zerkalam, ale teraz nie da rady wszystkiego stosowac :)
fajne ubranka, ja jeszcze nie kupuje ale zwiozlam juz rzeczy po malym z dzialki pewnie w lutym zaczne segregowac i liczyc czego mi brakuje

wiikki- bedzie dobrze, podobniez kobiety w ciazy cierpia na amnezje :)

ostatnio pisalyscie o koreczkach sledziowych, zakupilam i pochlonelam, ale tesknie za tymi typowymi pysznymi trojmiejskimi

ktos pisal o snach, w tej ciazy nie mam ale w pierwszej z synem non stop snilo mi sie ze rodzilam sn i znieczulenia mi dac zapomnieli i tez spocona sie budzilam :)

Cytryna dziękuję :tak:

Choć chipsów i innych słonych przekąsek nie jadłam już od baaaardzo dawna. Popełniam jasne pieczywo i makaron, słodycze troszkę, ale nie jakoś mocno.
Ale...
patrzę w lustro i widzę, że robię się coraz szersza, również w ramionach, na twarzy. Na masakra. Zaczynam wyglądać jak BUKA
Zobacz załącznik 514466

Tylko bardziej blada jestem :dry:

Szalona:-D...
a tak powaznie,nie badz dla siebie taka krytyczna, bo sie tam przejde do Ciebie:angry:

za miesiac jestem w pl..i z gorzowa juz nie mam daleko, wiec strzez sie i uwazaj co tam myslisz o sobie w tej glowencji;-)

reklama
Do góry