reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

Jedzenie jak zwykle na fali:-p
Ja właśnie wróciłam z obiadu u teściowej i na szczęście udało mi się odwiedzić ubikację, bo od wczoraj nic. Inaczej nie wiem, jakby się to skończyło:dry:
Zabieram się za sprawdziany:baffled:

reklama
Przeczytałam "Ciemniejszą stronę Greya" (druga część książki "Pięćdziesiąt twarzy Greya") i mam permanentną ochotę na seks. Muszę w tygodniu wstąpić do sex shopu po kajdanki :-D

Chociaż, kurde mać, wczoraj niektóre pozycje były dla mnie za głębokie i nie było to zbyt przyjemne :-( Nie chcę być ograniczona wyłącznie do pozycji "na łyżeczkę", bo oszaleję :dry:

Przeczytałam "Ciemniejszą stronę Greya" (druga część książki "Pięćdziesiąt twarzy Greya") i mam permanentną ochotę na seks. Muszę w tygodniu wstąpić do sex shopu po kajdanki :-D

Chociaż, kurde mać, wczoraj niektóre pozycje były dla mnie za głębokie i nie było to zbyt przyjemne :-( Nie chcę być ograniczona wyłącznie do pozycji "na łyżeczkę", bo oszaleję :dry:
:-D:-D Musisz ze swoim pogadac napewno prawie wszystko mozna ale wolniej i delikatniej .....ale kajdanki kojarza mi sie z ostrym sexem :-):-)
Fiolkowa-
tylko 1 nie stawiaj :-D

Ostatnia edycja:

kusisz Misiaczku, kusisz;-)..

CITRUS, to chyba tak na maksa typowe, ze mozna by bylo przyslowie utworzyc.., typu "podejscie mam jak facet do seksu z ciezarna"...w sensie, jak sie tak bede brala do tego...odkurzania, to mnie boze narodzenie zastanie":-D

i jeszcze pytanie do Ciebie, DOn DeLillo..co sadzisz?Dostalam Cosmopolis i jakos tak nie moge sie zebrac..

Ostatnia edycja:
Moja waga stoi w miejscu na razie heh. Dziś imieniny męża, wiec było jego ulubione ciasto ... karpatka. 3 kawałki zjadłam i to z takim apetytem jakbym nie jadła miesiąc albo dłużej. Mdłości odeszły w zapomnienie ale jadłowstręt do części potraw został.

TY, CYTRYNA, nie ucz ojca dzieci robic, znam dobrze te strone, Ciebie pytalam o swojska opinie :-D..odsyla mnie ,gadzina ciezarna jedna:-D

Bo nie znam ani książki, ani pisarza. Gdzieś tylko mi się przewinął kilka razy tytuł przy okazji ostatniej promocji z nową okładką... :-(
Nie pomogę niestety :-(

reklama
Do góry