reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2013 :):)

Kurcze niby czas tak szybko płynie, a jednak mimo wszystko nie mogę doczekać się brzuszka i ruchów małej. Byly dzis u mnie dwie moje kochane dziewczynki- chrzesnica 4 latka i jej 2 letnia siostrzyczka, ale zadyma, wszystkiego trzeba bylo pilnowac, latac, kurde;) Dalam im prezenty, a w zamian mialam lozko oblepione cukierkami ;)

reklama
Aisha to niestety norma.
Za maluchami trzeba biegać i być wszędzie, a one są niezniszczalne i mają tyle energii, że czasem sił brak.

Hahahhaha wygląd kupy <3
Robiłam sobie na urodziny czekoladowy tort, CAŁKOWICIE czekoladowy, z konfiturą wiśniową. Był pyszny jak stąd do Chin, ale że brązowy, to jak kupa pierwszorzędna wyglądał :-D Zresztą co jest takiego obrzydliwego w torcie o wyglądzie kupy, skoro smakuje jak obłęd? :-)

Dziewczyny!No nie zwariowalam!Jestem pewna!Maly lokator mial czkawke.Po prawej stronie brzuszka przycupnal i jak polozylam reke to nawet przez skore czulam!Czkawka jak nic! :szok: na 100%! Ale w szoku jestem,ze sama nie moge uwierzyc.Bo to chyba za wczesnie? Jutro koniec 19-go tygodnia.W czwartek poczatek 20-go i w piatek wizyta polowkowa :-) Jeszcze raz tyle i juz te nieloty Z CALA PEWNOSCIA sie skoncza :-D

Ja bede piekla tort marchwiowo-ananasowy z masa kokosowa.Jak wyjdzie to wkleje zdjecia w temacie "smakowitosci".Jak nie wyjdzie to wkleje zdjecia w nowej rubryce "porazki i wzloty ciazowe" z adnotacja,ze tyczy sie pierwszego :-D Kiedy wy pieczecie?Mloda ma urodziny przed samymi swietami.Wiec moze mnie wyprzedzicie? :happy2:

Ostatnia edycja:
Tort marchewkowo-ananasowy :rolleyes: zjadłabym... Wypada pogratulować czkawki? :D

Do samych świąt nic nie piekę, a na święta sernik, makowiec, piernik i keks :-D

Kurde nie ma to jak wsparcie męża.
Mówię m o torcie, a ten popatrzył i mnie wyśmiał.
Powiedział mi, że na zabawę plasteliną czas miałam w przedszkolu i on zamówi, bo mojego nikt nie zje.
Czyżby chciał mi coś powiedzieć... :confused:

Mdła ja czkawki jeszcze nie czułam, ale to musi być śmieszne uczucie :-D

Hahahahhahahhhahh Zapominajka, myślę że Twój mąż delikatnie zasugerował, że powinnaś zająć się szydełkowaniem :-D Co za cholernicy, mój mi wiecznie sugeruje, że powinnam trochę mniej mówić. Ideały, cholera jasna :-D

To takie słodkie jest :-)

Jedyne co w życiu szydełkowałam to dredy :-D
To już sobie poczytam lepiej. Nikt się nie otruje, a świat będzie wolny on mojego talentu :tak:

Cześć majówki!

Powiem Wam, że się załamałam :)
W tym tygodniu już od czwartej osoby słyszę, że schudłam (nieświadomej mego błogosławionego stanu oczywiście) :-).
Najśmieszniejsze jest to, że wprost przeciwnie na wadze mnie przybywa:-D, więc z małżem się śmiejemy z całej tej sytuacji.

reklama
Dzisiaj na usg dowiedzielismy sie ze na 100% bedziemy miec synka. Moje przeczucia sie spelnily!!!

Podobno ksiezna Kate tez ma termin na maj jak my wszystkie ksiezniczki :D

Do góry