Aisha_23
Fanka BB :)
sembo mysle ze jak juz wyszlo wczesniej ze jest ok to tak bedzie i teraz, poza tym wszystkie usg ok do tej pory tak? wiec bez obaw. Ja tez jade na polowkowe 21.01 juz sie nie moge doczekac. A co do macierzynskiego to tak bardzo zaluje ze go nie moge miec...na prawde, caly rok by sie nalezal:-(ale tak jest z konowałami niestety, mialam obiecana umowe i cuda wianki- oczywiscie nie dotrzymane slowa i po prostu musialam zrezygnowac...jakbym miala choc troche swoich pieniedzy, pewnie czulabym sie lepiej, nie lubie byc od kogos zalezna, pracuje odkad skonczylam 19 lat stale, mialam tylko miesiac przerwy od tamtej pory, teraz siedze juz ponad 5 miesiecy w domu, i wszyskto bylo by ok, gdybym wiedziala ze ta kasa wplynie, ze zwolnienie, cokolwiek,a tu dupa blada. Wiem, ze jakos trzeba bedzie sobie radzic, ale serce mi peknie jak małej czegoś zabraknie. A nerwy o to czy urodzi się zdrowa, czy wszystko będzie ok są cały czas...ale takie to uroki ciąży, chyba każda matka, ktora chce miec dzidzie sie tym denerwuje.
przepraszam za post pod postem....
biore sie za tego mgr ostro od pon,moze tyle nie bede myslec...
przepraszam za post pod postem....
biore sie za tego mgr ostro od pon,moze tyle nie bede myslec...
Ostatnia edycja: